Artvin Hopaspor hoca Sinan Bayraktar’a teslim

Artvin Hopaspor hoca Sinan Bayraktar’a teslim,Bilal Çebi yeniden yuvaya döndü

SPOR 24.12.2018 07:48:55 12 0
Artvin Hopaspor hoca Sinan Bayraktar’a teslim

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor yönetimi devre arasını fırsat bilerek Teknik Direktör sorununu da çözdü.

Artvin Hopaspor yönetimi uzun yıllar Türk futbolunda gerek yeşil sahalardaki başarısı gerekse duruşu ile her kesimin takdirini toplamış deneyimli hoca Sinan Bayraktar ile Profesyonel A Takım Teknik Direktörü olarak anlaşma sağlayarak imzalar atıldı.

Artvin Hopaspor Kulübünden yapılan açıklamaya göre teknik kadro şöyle oluştu:. Teknik Direktörlüğe Sinan Bayraktar, Yardımcı Antrenörlüğe Koray Balcıoğlu, Kaleci Antrenörlüğüne Kenan Sivrikaya, A. Takım Kondisyonerliğine Memiş Özata ve Sportif Direktörlüğe de Fatih Albay getirildi.

Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Mübin Çakmak anlaşma sonrası yaptığı açıklamada yönetim olarak her türlü fedakârlığı yapmaya çalıştıklarını ifade ederek “Biz Lig başlarken de açıkladık, biz iyi bir takım kurduk ancak şanssızlıklar ve takımın koordinesi noktasında yaşanan sıkıntılardan dolayı hiçte hak etmediğimiz puanlar kaybettik. Beraberlikle biten çok sayıdaki karşılaşmadan 3 puan almamız gerekiyordu ama olmadı.

Süreç bizi Hoca değişikliği noktasına taşıdı. Sinan Bayraktar hoca ile her konuda anlaşmış bulunuyoruz. Ümit ediyorum ki ikinci devrede sahalarda daha değişik bir A. Hopaspor izleyecektir taraftarımız. Tek amacımız var ligi hak ettiğimiz nokta olan playoff sınırına taşımaktır. Hocamıza Hoş geldiniz diyorum” dedi.

BİLAL ÇEBİ YENİDEN ARTVİN HOPASPORDA

3. Lig 1 grupta bulunan Artvin Hopaspor yönetimi ilk devrenin sona ermesi ardından takımda ihtiyaç duyulan İleri uç ’ta noksanlığı giderme adına Bilal Çebi’yi yeniden mor beyaz renklere bağladı.

Artvin Hopaspor Kulübünden yapılan açıklamada “Kulübümüzün geçen yıl şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Bilal Çebi ile karşılıklı anlaşmaya varılmıştır. Evine Hoş geldin Atmaca” denildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI