ARTVİN HOPASPOR, BELEDİYE DERİNCE DEPLESMANINDAN PUANLA DÖNDÜ

Artvin Hopaspor 90+4’de bulduğu golle Belediye Derince deplasmanından altın değerinde 1 puanla dönmesini bildi.

SPOR 27.02.2021 18:35:10 16 0
ARTVİN HOPASPOR, BELEDİYE DERİNCE DEPLESMANINDAN PUANLA DÖNDÜ

Bayram Turan Çelik

HOPA-3. Lig 1’nci Grup’ta play off için iddiasını sürdüren Artvin Hopaspor Belediye Derince ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Artvin Hopaspor Başkanı Göksel Cihan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de izlediği karşılaşmada maça iyi başlayan ev sahibi Belediye Derince spor ilk devrede Hopaspor kalesine yüklendi ve 22 dakikada Muhammet Enes’in ayağından istediği golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti ve ilk devrede bu skorla sona erdi.

İkinci devreye bu defa Artvin Hopaspor koordineli oyunu ile rakibi karşısında oyunda dengeyi sağladı ve sık sık Belediye Derince kalesine yüklenmeye başladı. Yakaladığı birçok gollük pozisyonu Derince kalecisi Yunus Emre’nin kurtarışları gole engel oldu.

Karşılaşmanın son anlarında 90+4’de yine Belediye Derince kalesine yüklenen Artvin Hopaspor çok istediği beraberlik golünü Saffet Gurur attı ve skor 1-1 oldu ve karşılaşmada bu golle beraberlikle sona erdi.

Artvin Hopaspor böylece yenilmezlik serini 6’ya çıkartırken puanını da 26’ya çıkartarak grupta 7’nci sırada yerini aldı. Artvin Hopaspor bu hafta kendi kendi sahasında Arnavutköy ile karışılacak ve bu karşılaşmadan sahadan galibiyetle ayrılırsa play off yolunda önemli bir başarıya da imza atmış olacak.

HAKEMLER: Erhan Kaya ***, Feyzullah Çimen ***,Oğuz Başbenzer ***

BELEDİYE DERİNCESPOR: Yunus Emre **,Efe **,Muhammet Fatih **, Sercan **,Rıdvan **, Koray **,Mehmet Bağlı **,Mehmet Tosun ** (Dk.81 Mehmet Can?), Melih **, Muhammed Esen*** (Dk.69 Tayfur Emre *),Sefa ** (Dk.82 Tayfun?)

ARTVİN HOPASPOR: Furkan ***, Saffet Gurur ***, Safa Ali ** (Dk.86 Oğuzhan ?), Yakup **,Fatih **,Niyazi **, Hüseyin Can ** (Dk. 69 Furkan*),Yasin ** (Dk.86 Güray?), Ufuk * (Dk.37 Tugay **),Eray Pazar **,Talha Aydemir ** (Dk. 86 Yücel ?)

GOLLER: Dk. 22 Muhammet Enes (Belediye Derince), Dk.90+4 Saffet Gurur (Artvin Hopaspor)


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı