ARTVİN HOPASPOR BATMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR.

ARTVİN HOPASPOR BATMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR.

SPOR 26.11.2018 07:33:03 40 0
ARTVİN HOPASPOR BATMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR.

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor zorlu Batman Petrol spor deplasmanından attığı tek golle 3 puanı almasını bildi. Hekimoğlu yenilgisi ardından bir haftadır Batman deplasmanına hazırlanan A. Hopa spor sahada üstün oynamasını sağladı.

3. Lig 1. Grup’ta Batman Petrol spor- Artvin Hopa spor arasında oynanan karşılaşmayı Vali Hulusi Şahin’in ilk yarısını izlediği karşılaşmaya Batman taraftarları da ilgi gösterdi. Artvin Hopa taraftarının da tribünde yer alarak karşılaşma süresince takımlarına sahip çıktılar.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı, ancak taraftar desteğini arkasına alan Batman Petrol spor Hopa spor kalesinde varlığını daha sık hissettirmesine rağmen karşılaşmanın 25 dakikasında Ali soldan iyi ortaladı, ceza sahasında topla buluşan Arif, sert şutla topu Batman Petrol ağlarına gönderdi; 0-1.

Batman Petrol spor golden sonra Hopa kalesine sık sık gelmesine rağmen istediği golü bulamadı ve ilk devrede 1-0 Hopa üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın İkinci devresinde 60 ve 72 dakikalarda Batman Petrol spor Hopa kalesinde tehlike yaratsa da defansın yerinde müdahaleleri ile tehlikeler önlendi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımda rakip sahalarda yoğunlaşsa da isledikleri karşılaşmanın ikinci golünü atamadılar. Karşılaşmanın 87 dakikasında Batman Petrol sporlu Hasan Ahmet’in pasını kapan Erhan’ın şutu üst direkten dönüp kale çizgisinin içine düştü, defans tehlikeyi önledi. Uzatma dakikalarında da skor değişmedi ve Artvin Hopa spor sahadan altın değerinde 3 puanı attığı tek golle almasını bildi.

STAD: Batman Yeni Şehir

BATMAN PETROL: Süleyman*, Kadir**, Erhan**, Celal**, Halil*, Mehmet*, Emre Bayram* (Dk.32 Serhat* (Dk.56 Emrah Metoğlu*), Ali**, Mustafa Emre*, Bedirhan* (Dk.72 Aydın*), Hasan Ahmet*

ARTİVİN HOPA: Ahmet**, Doğancan**, Bilal**, Arif*** (Dk.71 Can*), Gökhan**, Mustafa Serkan**, Mustafa Diler**, Enes*** (Dk.90 Yunus), Ali Kemal**, Bekir**, Mustafa Pınar*** (Dk.89 Emrah) SARI  GOLLER: Dk.25 Arif (Artvin)


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI