ARTVİN HOPASPOR ANKARA’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ.

ARTVİN HOPASPOR ANKARA’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ.

SPOR 5.11.2019 08:10:36 26 0
ARTVİN HOPASPOR ANKARA’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ.

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopa spor Ankara ekiplerinden Çankaya FK ile Ostim stadında oynadığı karşılaşmada sahadan 3-0 yenilerek Hopa’ya döndü.

Havanın güneşli olmasına rağmen Ankara’nın soğunun yaşandığı karşılaşmaya Hopa’dan gelen yüzlerce taraftar ile Ankara’da yaşayan Hopalılar yoğun ilgi gösterirken Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan beraberinde Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve önceki dönem Artvin Milletvekili Metin Arifağaoğlu ile birlikte tribünlerde Hopaspor yöneticileri ile birlikte karşılaşmayı izleyerek Hopa spora destek verdiler..

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde her iki takımında karşılıklı birbirlerinin kalesine yüklenmesiyle geçtikten sonra ev sahibi ekip 30 dakikadan sonra karşılaşmaya ağırlığını koymaya başladı. A. Hopa sporun ilk çeyrekten sonra oyun kurmada zorlanması ev sahibi ekibin Hopa kalesine sık sık yüklenmesine neden oldu ve 39 dakikada Salih Sarıkaya Çankaya FK’yı 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmada ilk devrenin son dakikasında 45 dakikada Canberk Özçakır takımını 2-0 öne geçiren golü atması ardından ilk devrede bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci devresine biraz toparlanarak girmeye çalışan A. Hopa spor istediği golü bulamayınca Çankaya yine Hopa kalesine yüklenmeye devam etti ve 68 dakikada Mutlu İlengöz takımının 3’uncu golünü atarak skoru 3-0’a taşıdı.

Karşılaşmanın 82 dakikasında A. Hopa spor oyuncularından Arif Güner kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı ve karşılaşmada 3-0 Çankaya FK’nın üstünlüğü ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI