Ardeşen GSK Liderliği Garantiledi!

Genç Uşakspor’u da mağlup eden Ardeşen Gençlikspor, ligi lider bitirmeyi garantiledi.

SPOR 22.02.2016 08:58:40 14 0
Ardeşen GSK Liderliği Garantiledi!
Hentbol Bayanlar Süper Ligi 21. haftanda Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), kendi saha ve seyircisi önünde Genç Uşakspor’u 33–21 mağlup ederek normal sezonun bitimine 1 hafta kala ligi lider bitirmeyi garantiledi ve Play-Off öncesi avantaj elde etti.
 
Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu spor salonunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı da 16–10 Ardeşen GSK üstünlüğünde tamamlanmıştı.
 
2015–16 SEZONU LİDERİ ARDEŞEN GSK
Yeni sezona kupa ve kupalar hedefi ile giren Ardeşen GSK, hedefe adım adım ilerliyor. Ligin şampiyonluğunun belirleneceği Play-Off’lar öncesi lig liderliğini garantileyen Dişi Atmacalar, Play-Offlarda eşleşme ve ev maçları sayısında avantaj elde etti.
 
28 Şubat Pazar günü 17.00’da ligin son maçında Ankara 1910spor’u ağırlayacak olan Ardeşen GSK’nın Play-Off maçları ise 2 Nisan 2016’da başlayacak. Play-Off maçlarında Ardeşen GSK’nın final’e kadar ulaşması durumunda 8 ile 13 maç yapması ön görülüyor. (Gerek duyulması halinde maç sayısı artacak.)
 
Türkiye Kupasında da kupa şampiyonluğunu hedefleyen Ardeşen GSK, Çeyrek Final ilk maçında Sivas Belediyespor’u 33–29 mağlup ederek tur kapısını aralamıştı. 24 Şubat Çarşamba günü 17.00’da Ardeşen MYO spor salonunda oynanacak olan 2. maç sonucunda üstün gelen taraf dörtlü finale adını yazdıracak.
 
Türkiye Kupasında dörtlü final, Mart ayının son haftasında tarafsız bir sahada oynanacak.
 
SALON: ARDEŞEN MYO
 
HAKEMLER: SERDAR ÖZEN, YUNUS TOKMAK
 
ARDEŞEN GSK: Kristina (Jelena), Tea 5, Tanja 1, Melek 1, Yaroslava 4, Duygu, Sıdıka 2, Neslihan 1, Tamara 4, Yulia 4, Gamze 5, Zoria 2, Barbara 2, Olga 2
 
GENÇ UŞAKSPOR: Marua (Kıymet), Yabon 3, Bartosic 1, Cubela 8, Duygu 3, Mesude 2, Zorona 4, Handan 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI