ANKARA’DAN HOPASPOR’A DESTEK

Artvin Hopa spor Başkanı Göksel Cihan ve Başkan vekili Osman Akkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.

SPOR 11.03.2021 12:47:39 57 0
ANKARA’DAN HOPASPOR’A DESTEK

Hayati Akbaş

ANKARA- Artvin Hopa spor Başkanı Gökse Cihan ve Başkan vekili Osman Akkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.

Ankara’da yaptıkları ziyaretlerde Artvin Hopasporun içinde bulunduğu durum, çalışmalar ve geleceğe dönük projeler hakkında bilgiler verdiler. İlk ziyaretlerini NT Makine Transmikser iş ortakları Burhan Turan ve Ata Kemal Makar’a yaptılar. İş insanları da A. Hopaspor’un yanında olduklarını ifade ederek destek oldular. Ziyaret sonunda Başkan Göksel Cihan Teşekkür plaketi verdi.

Başkan Göksel Cihan ve beraberindeki yöneticiler daha sonra İlka İnşaat iş ortakları Devrim Varlı Ayhan Aydın’a, Sabkar İnşaat Ltd. Şti. sahibi Sabri Karataş’a, Özgür Ustabaş’a, Arksu İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. sahibi Adem Karaibrahimoğlu’na ve Yaylacılar Enerji İnşaat Ltd. Şti. & ve CHP yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan yardımcısı Erkan Şeyhoğlu’nu ziyaret ettiler. Ziyaretlerin sonunda Başkan Göksel Cihan verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek birer plaket takdim etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI