ANKARA PAZARLILAR DERNEĞİ PAZARSPOR İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI !

ANKARA PAZARLILAR DERNEĞİ PAZARSPOR İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI !

SPOR 27.07.2019 10:03:19 269 0
ANKARA PAZARLILAR DERNEĞİ PAZARSPOR İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI !

ANKARA-Ankara Pazarlılar Derneği Başkanı ve Pazarspor Yönetim Kurulu üyesi Selahaddin BAL yaptığı basın açıklamasında şunları ifade etti:

'Ankara’da yaşayan Pazarlı sayısı Pazar'ımızın ilçe nüfusunu geçmektedir. Hal böyle olunca hemşehri dayanışmasının ve bütünleşmesinin önemi de bir kez daha ön plana çıkmaktadır. Rize'mizin şirin ilçesi Pazar'ımızı futbol ve spor şehri haline getiren Pazarspor, 25 senedir çoğu vilayet takımına nasip olmayan bir başarı grafiği ile 2.ve 3.ligde profosyonel olarak varlığını sürdürmektedir. Çok daha iyi yerlere gelmesi de başta Ankara'daki hemşehrilerimiz olmak üzere tüm Türkiye'deki Pazar'lıların desteği ile mümkün olacaktır. Pazarspor'a destek vermek yediden yetmişe tüm pazarlı ve Rizeli hemşerilerimiz için bir seçim değildir veya bir sosyal sorumluluk projesi de değildir, bu bir sosyal zorunluluktur! Pazarlılar derneğimize ve Pazarspor'umuza maddi ve manevi destek vermek, destek toplamak amacıyla bir seferberlik başlatmış bulunuyoruz…

Sadece Pazarlılar değil Rizeli ve Karadenizli tüm hemşehirlerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz, toplu ve bireysel görüşmelerle bu sürece katkı sunmalarını istiyoruz. Bu görüşmelerde 53 sırt numaralı ve isme özel Pazarspor formalarını da ilgili kişilere hediye ederek Pazarspor'umuza dikkatleri çekiyoruz.

Bu vesile ile tüm Pazarlı, Rizeli ve Karadenizli hemşehrilerimizi bu sürece katkı sunmaya ve her kesimin farkındalığını arttırmaya davet ediyoruz.

Bizler gücümüz ve ömrümüz oldukça Pazar'a ve Pazarspor'a hizmet etmeye devam edeceğiz…


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI