AMATÖR SPOR BRAŞLARINA DESTEĞİMİZ ÜLKEMİZE CİDDİ BAŞARILAR GETİRDİ

AMATÖR SPOR BRAŞLARINA DESTEĞİMİZ ÜLKEMİZE CİDDİ BAŞARILAR GETİRDİ

SPOR 18.01.2019 15:37:04 18 0
AMATÖR SPOR BRAŞLARINA DESTEĞİMİZ ÜLKEMİZE CİDDİ BAŞARILAR GETİRDİ

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza YERLİKAYA, “Hükümetlerimizin her döneminde ve bilhassa son yıllarda futbol dışındaki, çok farklı amatör spor branşlarında ciddi başarılar elde etmeye devam ediyoruz. Ülke genelinde yüzlerce amatör spor kulüplerimize sağlamış olduğumuz maddi ve malzeme desteklerimizle, gerek Türkiye genelinde, gerekse uluslararası yarışmalarda ülke olarak elde ettiğimiz başarılar ve yetiştirmiş olduğumuz yüzlerce milli sporcu başarılarımız görmezden gelinmemelidir. ”dedi.

Futbolda ligin kalitesinin yükselmeye başladığını, Spor Kulüplerinin birbirine çok yakın güce sahip olduklarını ifade eden, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza YERLİKAYA; “Süper ligde çok açık ara gibi bir durum yoktur. Her takım birbirine çok yakın seyretmektedir. Tabii ki ikinci yarının başlamasıyla birlikte sıralamada çok şey değişebilir. İkinci yarıdaki mücadeleleri hep birlikte izleyeceğiz. Ligin kalitesi yavaş yavaş yükseliyor.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakan yardımcısı YERLİKAYA, “Güreşte, 2020 Tokyo Olimpiyatları öncesi yapılan hazırlıklar devam etmektedir. Ülke ve millet olarak başarılı bir olimpiyat yaşamamız için hükümet ve bakanlık olarak her türlü desteği vermekteyiz. Milletimiz bizden beklentileri büyük. Sn. Cumhurbaşkanımızın bizden beklentileri büyük. Bunlara cevap verebilmek, sporcularımıza katkı yapmak ve olimpiyat yolunda sporcularımızın huzurunu, refahını ve daha iyi çalışmalarına ortam sağlamak bizim görevimiz ve bu görevimiz sorumluluğunun gereğini yapıyoruz. 2020 Tokyo Olimpiyatlarına katılacak olan, Ay yıldızlı her sporcumuzun da bir madalya elde etme başarısını elde etme beklentisi olması lazımdır. Tabii ki bu Olimpiyatlarda daha çok madalya hedefimizle yeni tarihler yamalıyız. “dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI