23 YIL ARADAN SONRA İLK KEZ GALATASARAY YÖNETİM KURULU ÜYESİ ARTVİN’E GELDİ

Artvin’de ilk taraftar derneği ve lokalini Galatasaray Kulübü açtı

SPOR 7.03.2019 09:32:34 66 0
23 YIL ARADAN SONRA İLK KEZ GALATASARAY YÖNETİM KURULU ÜYESİ ARTVİN’E GELDİ

ARTVİN-Türkiye’de en çok taraftarı bulunan kulüplerin başında gelen Galatasaray’ın Artvin’de de çok taraftarı bulunuyor. Bu nedenle Artvin’de ilk taraftar derneği ve lokali Galatasaray Kulübü açtı. 1996 yılında 23 yıl önce açılan Galatasaray Taraftarlar Derneği ve lokalinin açılışını dönemin Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Kurdoğlu’nun katılımıyla büyük bir coşku ve törenle açılmıştı.

Aradan 23 yıl aradan sonra ilk kez GS Yönetim Kurulu Üyesi Artvin’i ziyaret etti. 3 Mart 2019 Pazar günü Erzurum Spor deplasmanına gelen Galatasaray’ın karşılaşmasını izlemek için 2 gün önceden gelen Galatasaray Kulübü Yönetim kurulu Üyesi Mahmut Recevik, Ultra Aslan Artvin Genel Koordinatörü ve Türkiye Galatasaray Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, Mahir Alpaslan ve Galatasaray Taraftarlar derneği Artvin Şubesi Başkanı Murat Varan’ın davetiyle Artvin’e geldi.

“Sarı-Kırmızılı Gece Çok Güzeldi”

Artvin’de birçok yeri ziyaret eden Recevik, 2 Mart, Cumartesi gecesi Kafkasör’de bulunan Koliva tesislerinde düzenlenen Sarı-kırmızı “geceye katıldı. Artvin gezisi ve ziyaretini tamamlayarak Erzurumspor Galatasaray karşılaşmasını izlemek için Erzurum’a hareket etmeden önce kısa bir değerlendirme yapan Mahmut Recevik;

Dönerin Adını Her Yerde Tadını Artvin’de Bulursunuz”

Mahir ve Murat başkanlarımızın daveti üzerine Artvin’e ilk kez geliyorum. Rize’ye, Trabzon’a gelmiştim. Ama Artvin’e ilk kez geldim. Şavşat’ta Seyir Tepesi’ne gittik. Böyle güzel bir doğa her yerde olmaz. Ardanuç’ta döner yedik. Dönerin adını her yerde duyarsınız ama tadını yer yer yerde almazsınız. Dönerin tadını Ardanuç’ta aldım..

“Atatepe’ye Hayran Kaldım”

Atatepe’yi ziyaret ettik. Atatepe’deki Atatürk heykeli gerçekten çok muhteşem bir eser olmuş. Bu eseri bir hayırseverin yaptırdığını öğrendim. Böyle bir insan ile tanışmak isterdim. Buradan Artvin çok güzel görünüyor. Daha sonra Cam terasa gittik. Oradan da Kafkasör’e akşam programı “Sarı-kırmızı” geceye katıldım. Çok güzel, çok özel bir geceydi.

Kafkasör’de Lapa Lapa Kar Yağışını Seyrettim Eşimle Birlikte Kafkasör Festivaline Geleceğim

İnerken lapa lapa kar yağıyordu. Artvin’de her gittiğim yeri arkadaşlarıma attım, Artvin’i Artvin insanını anlattım. Artvin insanı gerçekten çok farklı, çok sıcak ve dost insanlar… Beni buraya davet eden Mahir ve Murat başkanımıza gezilerimiz boyunca bize eşlik eden Yücel ve Ömer beye teşekkür ediyorum. Artvin’i çok beğendim. Eşimle birlikte bu yıl Haziran Ayı’nın sonunda yapılacak olan Kafkasör Festivali’ne mutlaka geleceğim. Buradan Artvinli Galatasaray taraftarlarımıza, tüm Artvin Halkı’na selamlarımı gönderiyorum.” dedi.

23 Yıl Aradan Sonra Bizi Ziyaret Eden İlk Galatasaray Kulübü Yöneticimiz Olan Sayın Mahmut Recevik’e Teşekkür Ediyoruz

Ultra Arslan Artvin Genel Koordinatörü ve Türkiye Galatasaray Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Mahir Alpaslan ve Galatasaray Taraftarlar Derneği Artvin Şubesi Başkanı Murat Varan, konukları Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik’e teşekkür ederek, “Kulübümüzün Yönetim kurulu Üyesi Sayın Mahmut Recevik’e davetimizi kabul edip, Artvin’i ziyaret ettiği için Artvin Galatasaray taraftarlarımız adına gönülden teşekkür ediyoruz. 23 yıl aradan sonar ilk kez Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi bizi ziyaret etmiş ve onurlandırmıştır. Kendilerine 1 gün içinde Artvin’i ve Artvin insanını anlatmaya çalıştık. Sarı Kırmızı gecemizde bizimle birlikte oldu. Biz çok mutlu olduk. Sayın Mahmut Recevik Kafkasör Festivali’ne eşiyle birlikte gelmeye söz verdi. Kafkasör’de Galatasaray taraftarlarıyla karşılayacağız ve onur konuğumuz olarak ağırlayacağız.” İfadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı