ZİYARETLER DEVAM EDİYOR.

TÜMSİAD BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ALİMİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

SİYASET 26.09.2013 18:56:56 14 0
ZİYARETLER DEVAM EDİYOR.




TÜMSİAD RİZE ŞUBESİNDEN MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

 TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim’i makamında ziyaret ettiler.


           Başkan Fil Merkez İlçe Başkanı İshak Alim’e yeni görevinde başarılar diledi. TÜMSİAD Rize Şubesi olarak her türlü göreve hazır olduklarını söyledi.

Başkan Fil, TÜMSİAD Rize Şubesi çalışmaları ve faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Fil her işin başının eğitim olduğunu belirterek “Bizler TÜMSİAD olarak geçen yıl 35 eğitim programı gerçekleştirdik, bu yılda birçok eğitim programını gerçekleştireceğiz. Ayrıca 2010 yılından itibaren gerçekleşen AB Kobi Haftası Etkinliklerinde 2010, 2011 ve 2012 yıllarında TÜMSİAD olarak birinciliği elimizde tutuyoruz, 2013 yılında da birinci olacağız. Bunun yanında 2013 yılı Ekim ayı içerisinde dördüncüsünü düzenleyeceğimiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri ile ilimize yeni girişimciler kazandıracağız” dedi.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim bu nazik ziyaretten duymuş olduğu memnuniyetini dile getirdi.

 Başkan Alim  “Tomurcuk derdi olmayan ağaç odundur. Bizim derdimiz var bizler halkımızın haliyle hemhal olan, gönlünü ortaya koyarak çalışmalar yapan bir teşkilatız. Göreve geldiğimizden bu güne kadar programlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her Cuma sabah namazından sonra Köy veya Mahalle Teşkilatlarımızla birlikte kahvaltı yapıp çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıyoruz” dedi. Merkez İlçe Başkanı Alim, “Şu anda Merkez İlçemizde 35.000 kayıtlı Üyemiz var. Bunlarla daha sağlıklı iletişim kurabilmek için güncellemelerimizi hızlı bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi. Yaklaşık iki saat süren ziyaret yapılan ikramların ardından sona erdi.

  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI