Yeniden talip olurum!

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu adaylık için ilk kez konuştu.

SİYASET 5.09.2013 07:28:28 26 0
Yeniden talip olurum!




Necmettin Numanoğlu

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu katıldığı bir toplantıda tekrar Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı sorusuna cevap verdi. Başkan Hekimoğlu “Adaylığımız en başta halkımızın takdiridir. Her şeyi takdir edecek eden halkımızdır. Bağlı olduğumuz siyasi hareket en başta halkımızın düşünce ve kararına saygı duymaktır. Bunun yanında kararı verecek olan partimizin yetkili organları, Milletvekilimiz ve Başbakanımızdır. Akparti içinde olan herkes için makamlar, mevkiler, görevler sadece ve sadece bu takdirlerin sonucunda oluşur. O bakımdan ben adaylık falan açıklamam, ilan etmem, benim öyle bir huyum yok” dedi.

HEKİMOĞLU YAPILAN HİZMETLER ORTADADIR


Arhavi’de Belediye Başkanlığı makamına oturduğu günden itibaren projeleri tek tek hayata geçirdiklerini ifade eden Hekimoğlu “Arhavi’ye hizmet etmek ibadettir. Ben bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getirdiğime inanıyorum. Yaklaşan yerel seçimlerle beraber Ak Parti olarak Arhavi’de yeniden büyük başarılara imza atacağımızın bilinmesini istiyorum.”

ARHAVİ MODERN OLDU

Hekimoğlu, “Arhavi artık gelişen ve daha da modern bir ilçe konumundadır. İlçemiz için çok önemli olan 2 projeyi de içme suyu ve kanalizasyon projelerini eşzamanlı olarak tamamlayıp hayata geçirdik. Bu hizmetlerin yanında hem yolları yeniden düzenledik, yeni yollar açtık ve yaptık, bozuk olan yollarımıza kilit taşı döşeyerek ilçeye yakışır hale getirdik. Bunun yanında kamu yatırımlarımızla ilçemiz adeta şantiyeye dönmüştür. İşadamlarımızın destekleriyle Arhavi’miz Karadeniz bölgesinin mega kenti olacaktır. Söz verdik, verdiğimiz sözlerin gereklerini yerine getirdik. Yine de söz veriyoruz, yine yapmaya devam edeceğiz. Biz laf değil, hizmet ürettik. Halkımız bizi izlemeye devam etsin” dedi.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI