YENİDEN REFAH PARTİSİNDE HARAKETLİLİK DEVAM EDİYOR

Yeniden Refah Partisi Artvin il genelinde partiye katılan ve görev alan birim başkanlarına ve köy temsilcilerine görev belgeleri verildi.

SİYASET 29.09.2020 11:31:12 48 0
YENİDEN REFAH PARTİSİNDE HARAKETLİLİK DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

ARTVİN-Geçtiğimiz yıllarda Kurucu başkan olarak Talip Sucu’nun yoğun girişimleri ile Yeniden Refah Partisi Artvin’in tüm İlçelerinde örgütlenme çalışmalarını tamamlayarak Merkez İlçe ve İlçe teşkilatlarını kurdu.

Genel Merkez tarafından Artvin kurucu il başkanı olarak atanan Sucu, kongre süreçlerinin tamamlanması ardından yapılan İl Kongresinde de İl Başkanlığına yeniden seçilmişti.

Artvin’de neredeyse ayak basmadık yer bırakmayan Talip Sucu her ay tüm İlçeleri yerine göre birkaç defa ziyaret ederek örgütlenme çalışmalarına her türlü desteği vermeye devam ediyor.

Son olarak Örgütlenme çalışmalarının tamamlanması ardından olası bir erken seçim için hazırlıklarını tamamlama adına partiye katılan ve görev alan birim başkanlarına ve köy temsilcilerine görev belgeleri İl Başkanlığında düzenlenen toplantı ile verildi.

İl Başkanı Talip Sucu tüm arkadaşlarına çalışmalara verdikleri destekler için teşekkür ederek “ Ne sağdayız ne solda Hak yoldayız hak yolda “ . Güçlünün haklı olduğu değil haklımın güçlü olduğu Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz.

Bizi niye çağırmadınız haberimiz yoktu demeyin, bize yazın bizi arayın yaşanabilir. Türkiye ve Yeniden büyük Türkiye yolunda yerinizi allın. Tekrar Teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI