YENİDEN REFAH PARTİSİ ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

YENİDEN REFAH PARTİSİ ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

SİYASET 28.01.2019 09:48:50 35 0
YENİDEN REFAH PARTİSİ ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

ARHAVİ- Yeniden Refah Partisi Artvin kurucu İl Başkanı Talip Sücü’nün girişimleri ile Arhavi İlçe Örgütü kuruldu

Arhavi’de İlçe Başkanı olarak Muhammet Uzuner atandı. Uzuner’i ziyaret eden Kurucu İl Başkanı Talip Sücü ilçe Başkanı olarak atandığını Uzuner’e bildirdikten sonra kısa bir açıklama yaptı ve “Artvin ve Borçka’dan sonra Arhavi’de de ilçe yönetimini oluşturduk. Hedefimiz Artvin’imizin tüm ilçelerinde örgütlenme çalışmalarımızı tamamlamaktır” dedi.

Arhavi İlçe Başkanı olarak atanan Muhammet Uzuner’de Yeniden refah Partimiz kuruldu. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan tarafından Artvin'in Arhavi ilçemize kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirildik. Allah'ım utandırmasın.

Yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya düzeni kurmak için çıktığımız bu yolda önce ahlak ve maneviyat diyerek zalimlerin hep karşısında olacağız. Lafta değil icraatlar la mazlumların yanında olacağız. Ülkemizi kalkındırma yolunda çok önemli projelerimiz var; kavga etmeyle yıkmayla değil, yapılan her güzel şeyi alkışlıyoruz tebrik ediyoruz, yapılamayanları yapmak, eksikleri tamamlamak, rantiyecilere, rüşvetçilere, vatan hainlerine dur demek için biz varız diyoruz” diye konuştu..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI