YDK ÜYESİ AYGÜN’DEN BİR DİZİ ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Doğuşcan Aydın Aygün, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ve Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu ziyaret etti.

SİYASET 26.06.2021 11:48:55 19 0
YDK ÜYESİ AYGÜN’DEN BİR DİZİ ZİYARET

Hayati Akbaş

HOPA- CHP YDK Üyesi Doğuşcan Aydın Aygün, bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği Artvin ziyareti öncesi Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu’nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştükten sonra Arhavi’ye geçti.

ARHAVİ BELEDİYESİNE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Doğuşcan Aydın Aygün, Arhavi Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ile bir araya geldi.

Aygün’ün ziyaretinde CHP Arhavi İlçe Başkan Vekili Osman Akgüner, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar ve Belediye Personel Şirket Genel Müdürü Engin Erkan da yer aldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Doğuşcan Aydın Aygün’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulunuldu. Daha sonra Arhavi CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Hopa Yeşilköy’de Kazım Koyuncu anmasına katılan Aydın, daha sonra Hopa’ya geçti.

CHP YDK Üyesi Doğuşcan Aydın Aygün ve CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi‘yi makamında ziyaret ettiler. Başkan Ekmekçi Hopa ve Hopa Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı