Yazıcı Pazar'da Seçim Bürosu açtı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Pazar ilçesinde AK Parti’nin 2 seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

SİYASET 6.03.2014 18:01:06 15 0
Yazıcı Pazar
Haber Naci GÜVEN
Bakan Yazıcı, ilçeye yaptığı ziyaret sırasında önce Belediye’yi ziyaret ederek Başkan Ahmet Basa’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Basa burada yaptığı konuşmada, “Sayın Bakanım sizlerin sayesinde Pazar’da 30 yıldır yapılamayan yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Bakan Yazıcı'nın kalabalık ve miting şeklinde ilçenin 10 Mart Caddesi ve Karadeniz Caddesi’nde açılışını yaptığı seçim irtibat bürolarının törenine İl başkanı Hikmet Ayar, Rize Milletvekilleri Hasan Karal, ilçe Belediye başkanı ve adayı Dr. Ahmet Basa, İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu, çok sayıda teşkilat mensubu ile partililer katıldı. Yazıcı, esnaf ziyaretinde de bulundu. 
Yazıcı, seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin sesinin Türk milletinin coşkusu olduğunu belirterek, 'Bizim sesimiz Aziz Türk milletinin sesidir. Sizin coşkunuz Türk milletinin coşkusudur. Biz hizmet üretiyoruz, laf üretenlerden değiliz, asla olmayacağız. Üretemeden, düşünemeden vizyonsuz olarak gelene geçene laf atmak Türk milletinin şiarından değildir' diye konuştu.

Türk milletini birbirine bağlayan gelenek, örf, adet, inanç ve kültürel değerleri olduğunu vurgulayan Yazıcı, şöyle devam etti:
'Birbirimize saygı sevgi gösterme noktasında kesinlikle hasislik içinde olmayacağız, cimri asla olmayacağız. Farklı davrananlar, tabiri caizse şamatacılık yapanlar, bilesiniz ki sizin gücünüz karşısında, sizin bu millete, bu toprağa olan sevginiz, sevdanız karşısında 30 Mart'ta sönecek, bitecektir. AK Parti Türk milletinin, Türkiye'nin partisidir. AK Parti 76 milyonun partisidir. Kim ne derse desin biz Türkiye'nin, Türk milletine ait imkanları, Türkiye'nin büyümesi, ekonomisinin yükselmesi, halkımızın her kesiminin hiçbir ayrım yapmadan refah seviyesinin yükseltilmesi için gece gündüz demeden hizmetkar edasıyla koşmaya, çalışmaya devam edeceğiz.'



TEPKİ GÖSTERENLER OLDU
İrtibat bürosu açılışı sırasında yaklaşık 20 kişilik grup, aleyhte tezahürat yaptı. Gruptakiler, Yazıcı'nın esnaf ziyaretlerini sürdürdüğü sırada da protestolarına devam etti. AK Partililer de gruba alkışlarla ve 'Recep Tayyip Erdoğan, dik dur eğilme, bu millet seninle' şeklinde slogan atıp, tempo tutarak tepki gösterdi.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı