Yazıcı net konuştu'bir oy deyip geçmeyin'

AK Parti Derepazarı Belediye Başkan Adayı Yakup Samangül İle Derepazarı’nda Seçim Çalışmalarına Katılan Gümrük Ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı: “AK Partililer, Seçim Zamanı Geldiğinde Adaylarını Belirler, Tartışmayı Bitirir, H

SİYASET 5.03.2014 13:29:36 19 0
Yazıcı net konuştu
Seçim çalışmaları kapsamında Rize’ye gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Derepazarı ilçesine uğrayarak burada belediye başkanı adayı Yakup Samangül ve ilçe teşkilatıyla birlikte Derepazarı esnafını ziyaret etti.

Siyasette kolektif aklı esas aldıklarını belirten Yazıcı siyasetin bir ekip işi olduğunu belirterek şunları söyledi; “Biz siyaseti kurumsal olarak yaparız. Siyaseti kurumsal olarak yapmanın şekli de siyasi partilerdir. Siyasal partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Dolayısıyla kolektif olarak siyaseti ve siyasi kurumları hizmet etmenin aracı olarak gören AK Partililer, seçim zamanı geldiğinde adaylarını belirler, tartışmayı bitirir, hizmete odaklanır ve yoluna devam eder. Bireysel olarak herhangi bir sorunu bir ferdin çözmesi mümkün değildir. Kolektif akıl esastır. Kolektif aklın yansıması da siyasi parti çatısı altında olmaktır. Bu bir ekip işidir, birbirini, tamamlama, destekleme işidir. Sizin önünüze çıkardığımız belediye başkan adaylarını, meclis üyelerini tek başına terk edecek değiliz. Bütün birikimlerimizle imkanlarımızla adil bir şekilde, ayrımcılık yapmadan onları hep takip edecek hem de imkanlar ölçüsünde destekleyeceğiz. Türkiye’nin geleceği ile alakalı ve bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin zeminini oluşturan güven ve istikrar açısından son derece anlam yüklü bir seçimdir. Sakın ihmal etmeyin, bir oy bir oydur. Oyunuzu hizmete dönüştürecek kadrolara mutlaka yönlendirin. Burada fantezi yapma lüksümüz yok.
Bireysel tercihleri doğru bulmadıklarını, başbakanın kadrolarına güvenilmesi gerekildiğini belirten Yazıcı, Doğru değil bu yaklaşımlar. Türkiye‘nin büyümesinden başka bir amacı olmayan, Türkiye’nin büyümesi için gece gündüz millet için ‘daima hizmet, daima millet’ sloganı ile çalışan, koşan Başbakanın kadrolarına güven gösterilmesinde büyük yarar var” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI