Vekillerden TSO'ya Ziyaret

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’dan Hopa TSO’ya ziyaret

SİYASET 13.07.2021 12:12:53 50 0
Vekillerden TSO

Hayati Akbaş

HOPA-CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP İl Başkanı Ahmet Biber, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır, CHP Borçka İlçe Başkanı Vehbi Yılmaz, CHP İl Başkan Yardımcısı Orhan Atan odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Okan Poyraz, Meclis Üyesi Alişan Ender Topaloğlu, Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım ve Nakliye Sektörü temsilcileri ile bir araya geldiler.

Meclis salonunda sektör temsilcileri ile yapılan toplantıda nakliyeciler karşılaştıkları sorunlar ve çözüm yolları hakkında istişare gerçekleştirildi. Uluslararası taşımacılık yapan sektör temsilcileri sadece ekonomik anlamda yaşanan zorluklar değil diğer ülkelerde karşılaşılan olumsuzluklar hakkında da bilgi vererek sektöre sahip çıkılması talebini dile getirdiler. Milletvekilleri Yalım ve Güzelmansur konu hakkında değerlendirmede bulunarak ‘nakliyecilerin yaşadıkları sorunların kendi sorunları olduğunu söyleyerek çözümü noktasında ellerinde gelen tüm imkânları seferber ederek en yakın zamanda gerekli mercilere talepleri ileteceklerini’ ifade ettiler.

Hopa TSO Başkan Vekili Okan Poyraz sektörün sorunlarını yerinde gözlemlemek üzere gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı milletvekillerine teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı