VEKİLLERDEN SAHİL İLÇE BELEDİYELERİNE ZİYARET

CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan beraberindeki CHP’li vekiller ve Artvin İl Başkanı ile beraber Arhavi-Hopa ve Kemalpaşa Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

SİYASET 4.06.2021 08:56:38 45 0
VEKİLLERDEN SAHİL İLÇE BELEDİYELERİNE ZİYARET

Hayati Akbaş

HOPA- CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan beraberindeki CHP’li vekiller ve Artvin İl Başkanı ile beraber Arhavi-Hopa ve Kemalpaşa Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

Bayraktutan ilk olarak beraberinde TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Giresun Milletvekili ve Divan Katip Üyesi Necati Tığlı ve CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber ile birlikte Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkan Kurdoğlu göreve geldiklerinden bu tarafa yaptıkları çalışmalar hakkında vekillere bilgi verdi ve önümüzdeki sürece ilişkin projeler anlattı. Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyaret vekillerin Arhavi ve Arhavi Belediyesinin her çalışmasına destek vereceklerini söylemesi ile sona erdi.

Vekiller beraberinde Bakan Vasfi Kurdoğlu olduğu halde Arhavi’nin unutulmaz Belediye Başkanı, Musa Ulutaş’ın mezarını ziyaret ederek kabri başında anarak dua ettiler..

HOPA BELEDİYE BAŞKANI TANER EKMEKÇİ’Yİ ZİYARET ETTİLER.

TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Divan Kâtip Üyesi Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve CHP Artvin İl Başkanı. Ahmet Biber ile birlikte Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’yi makamında ziyaret ettiler.

Başkan Ekmekçi tarafından Belediye kapısında karşılanan vekiller başkanlık makamında Belediye Çalışanları ve CHP ilçe Başkanı Şükrü Aydemir tarafından samimi bir ortamda karşılandılar. Başkan Ekmekçi vekilleri Hopa’da ve Belediyelerinde görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve karşılaştığı sorunlar ve yapmak istedikleri projeler hakkında bilgiler verdi.

Vekiller Hopa’nın önemini bildiklerini, Türkiye’nin ilk giriş noktası olması itibariyle de sorunların çözümü ve projelerin desteklenmesinin önemine değinerek, kendilerinin de Ankara’ya döndüklerini çözüm noktasında anlatılanların takipçisi olacaklarını ifade ettiler.

Vekillerin Hopa Belediye ziyareti Belediye Kapısında çekilen toplu fotoğraf ardından sona erdi

NAZIM HİKMET HEYKELİNİ ZİYARET ETTİLER.

Vekiller Hopa Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Büyük Usta Nazım Hikmet Ran’ın Hopa sahilinde bulunan Heykelini ziyaret ederek ölümünün 58. yılında Saygı, özlem ve rahmetle andılar..

CHP’Lİ VEKİLLER SAHİL BELEDİYE ZİYARETİNDE KEMALPAŞA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİLER.

TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Divan Kâtip Üyesi Giresun Milletvekili Necati Tığlı, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber ve Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi sahil İlçe Belediyeleri ziyaretinin son durağı olarak Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek’i makamında ziyaret ettiler.

Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Akçiçek ziyaretlerinden dolayı vekillere teşekkür ederek Kemalpaşa’da bulunmalarından dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti.

Başkan Akçiçek, İlçe olarak kendilerinin küçük ama adlarının büyük olduğunu, bunun önemini bildiklerinden dolayı ekibi ile beraber Kemalpaşa’yı daha ileri noktalara taşma anlamında yorulmadan çalıştıklarını, önlerinde çözülmesi gereken ve hayata geçirilmesi gereken projeler olduğunu söyledi. Pandemi’nin etkisini en fazla kendilerinin hissettiğini söyleyen Başkan Akçiçek, sinir ilçesi olmalarından dolayı ticaretlerinin yoğunluğunu komşu ülke bağlantılı olduğunu, kapının kapanması nedeniyle ticaret potansiyelinin ciddi sekteye uğradığını ifade ederek “Ümit ediyorum ki önümüzdeki süreçte sıkıntılar aşılır ve yeniden ilçemizde ticaret canlanır” dedi.

Vekiller de Ülkede yaşanan durgunluğun dalga dalga Ülkenin her alanını ve her yurttaşı etkilediğini ifade ederek “Buna rağmen CHP’li Belediyelerimizin çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini görmenin sevincini yaşadık. Samimi karşılama ve sıcak ilginiz için teşekkür ederiz” dediler. Ziyaret çekilen fotoğraflar ardından sona erdi.

Vekiller sahil Belediye ziyaretlerini tamamlayarak Borçka’ya hareket ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI