TÜRK SİYASETİNE YENİ BİR PARTİ DAHA GELDİ.

TÜRK SİYASETİNE YENİ BİR PARTİ DAHA GELDİ.

SİYASET 23.12.2018 09:48:11 16 0
TÜRK SİYASETİNE YENİ BİR PARTİ DAHA GELDİ.

Hayati Akbaş

ARTVİN- Fatih Erbakan tarafından kurulan Yeniden Refah Partisinde Artvin kurucu İl Başkanlığına işadamı Talip Sucu getirildi.

Ankara’da düzenlenen toplantıda partinin kurulduğunu açıklayan Fatih Erbakan kurucu İl Başkanlarını da kamuoyuna tanıttı. Artvin’de Yeniden Refah Partisi kurucu İl Başkanlığına Yusufelili İşadamı Talip Sucu getirildi. Talip Sucu toplantı sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yeniden Refah Partimizi kurduk. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Yapılan temayül sonucu genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan tarafından Artvin'imize kurucu başkan olarak görevlendirildik. Allah'ım utandırmasın.

Yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya düzeni kurmak için çıktığımız bu yolda önce ahlak ve maneviyat diyerek zalimlerin hep karşısında olacağız. Lafta değil icraatlar la mazlumların yanında olacağız. Ülkemizi kalkındırma yolunda çok önemli projelerimiz var; kavga etmeyle yıkmayla değil, yapılan her güzel şeyi alkışlıyoruz tebrik ediyoruz, yapılamayanları yapmak, eksikleri tamamlamak, rantiyecilere, rüşvetçilere, vatan hainlerine dur demek için biz varız diyoruz” dedi..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI