Tolga KARAHAN “ Ömerlerin neferleriyiz” inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz”

Ak Parti Pazar İlçe kongresinde aday olacağını açıklayan Tolga Karahan, Recep Tayyip Erdoğan’ın “ Pazar İlçesinde aynası olacağız” dedi.

SİYASET 20.08.2020 17:53:09 815 3
Tolga KARAHAN “ Ömerlerin neferleriyiz” inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz”

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Ak Parti Pazar İlçe kongresinde aday olacağını açıklayan Tolga Karahan, Recep Tayyip Erdoğan’ın “ Pazar İlçesinde aynası olacağız” dedi.

Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Ağustos 2001 tarihinde kurmuş olduğu bu teşkilatta kurulduğu günden itibaren, Ak Partiye gönül vermiş ilçe gençlik kolları başkanlığı ve birçok görevlerde bulunmuş bir genç kardeşiniz olarak hala aralıksız çalışan neferlerden biriyim. söyleyen Tolga Karahan “Bu vesile ile baştan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere vermiş olduğu önem ve teşkilat tabanından almış olduğum destek ile birlikte yeni bir heyecan katma adına 23 Ağustos 2020 Pazar günü yapılacak olan 7.olağan ilçe kongresinde aday olacağımız bildiriyorum. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Pazar ilçesinde aynası olacağız. Tek hedefimiz davamızdır. Kimseye muhalif değiliz.” diye konuştu

Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda amacımız bayrağımızı bir üst seviyeye çıkarmaktır. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan defeatla teşkilatlara “bana Ömerleri bulun” diyor. Bizde Cumhurbaşkanımızın yolunda Ömer olmaksa da, Ömerlerin neferleriyiz diyerek inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. diyen Karahan “ Biz Cumhurbaşkanımızın emirlerine itaat etmeyenlerin karşısında sonuna kadar dik duracağız. Biz Pazar ilçesinde Cumhurbaşkanımızın aynası olacağız.dedi.

Karahan “Yapılacak olan 7.olağan ilçe kongremizin genelde partimize, ülkemize yerelde Rize’mize, Pazar’ımıza yüce Allah’tan temin ediyorum. Hepinize saygı sevgilerimi sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Ramazan
20.08.2020 18:14:10
Yolun açık olsun başkanım

Murat cikman
20.08.2020 18:23:25
Allah bu yolda yolunuda bahtinida açık etsin inş tolgacim.

Gökhan SONKAYA
20.08.2020 20:24:53
Sonuna kadar tolga karahan

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI