TEŞKİLAT MENSUPLARIYLA BİRARAYA GELECEK

Pazar Öğretmenevinde Ak Parti İlçe teşkilatının verecek olduğu kahvaltı yemeğine katılacak.

SİYASET 6.02.2014 09:40:40 19 0
TEŞKİLAT MENSUPLARIYLA BİRARAYA GELECEK
 
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Cumartesi günü Pazar’a gelerek Pazar Öğretmenevinde Ak Parti İlçe teşkilatının verecek olduğu kahvaltı yemeğine katılacak.

Bakan Yazıcının Pazar ilçesine yapacağı ziyareti ile ilgili Pazar Ak Parti İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu açıklamalarda bulundu.

Cumartesi günü Pazar’da Öğretmenevinde Bakan Hayati Yazıcı’nın katılımlarıyla kahvaltılı bir toplantı gerçekleştireceklerini ifade eden Aydoğdu, “Yerel seçimlerin yaklaşması nedeniyle seçim çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. İlçemizin önemli konularını ve özellikle Kaçkar Bölge hastanemiz bilindiği gibi hepimizin çok önem verdiği bir sağlık kuruluşudur. Bölgeye önemli çok önemli bir sağlık hizmeti veriyor. Sorunlarımızın birçoğunu çözmemize rağmen yinede bazı eksikliklerimiz oluyor.Bu bizden kaynaklandığı gibi bazı farklı nedenlerden de maalesef oluyor.Bugün için en büyük sıkıntımız uzman hekim eksikliği. Çeşitli nedenlerle burada zaman zaman doktor eksiklikleri yaşanıyor. Sayın başhekimimizden Hastane ve doktorlar konusunda detaylı bir rapor aldık. Cumartesi günü Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Hayati Yazıcı Bey’e ile gerçekleştireceğimiz bir toplantıda sorunlarımızı kendisine sunacağız. Şimdiden hazırlıklarımızı tamamladık. Bu anlamda Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Basa Bey ile istişarelerde bulunuyoruz. Hastanemiz başta olmak üzere eksiklerle ilgili, detaylı bilgiler sunacağız. Ayrıca bir rapor hazırlayıp Bakanımıza vereceğiz. İnşallah buradaki eksikleri giderme noktasında Bakanımızın da destekleriyle sorunu çözeceğiz. Pazar her şeye layıktır. Bir yandan Merkezi Hükümet, diğer yandan ise Yerel de yapacaklarımızla İlçemizi daha da ileriye götüreceğiz” dedi 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI