Terzi, Saadet Partisi İlçe Başkanı Oldu

Mehmet Terzi Saadet Partisi Rize merkez ilçe başkanlığına atandı

SİYASET 5.09.2014 14:34:34 14 0
Terzi, Saadet Partisi İlçe Başkanı Oldu
Saadet Partisi Rize merkez İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan İbrahim Araboğlu’ nun yerine il yönetim Kurulu üyesi Mehmet Terzi atandı

30 Martta yapılan yerel seçimlerden sonra görevinden ayrılan Saadet Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı İbrahim Araboğlu’ nun yerine parti Genel Merkezi tarafından Mehmet Terzi atandı. 5 yıldır Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu üyeliği yapan Terzi, 30 Mart seçimlerinde Saadet Partisinden Çaykent Belediye Başkan adayı olmuştu.

Saadet Partisi Rize Merkez ilçe Başkanlığına atanan Mehmet Terzi, yeni bir kadro ile teşkilatını canlandıracağını belirterek, “ Özellikle gençlerden oluşturacağımız kadro ile Saadet Partisi’ni Rize’de tekrar şahlandıracağız. Rize’yi geçmişte olduğu gibi tekrar Milli Görüş’ un kalesi yapacağız. Bunu yapabilecek gücümüz var” dedi.

Terzi “Saadet Partisi sadece ülke insanının değil bütün insanlığın kurtuluşu için yola çıkmış ülke evladının aşkı, heyecanı, inancıdır ve en önemlisi sevdasıdır. Bununla birlikte, Saadet Partisi’nin ülkenin içinde bulunduğu bu kaostan kurtuluş için tek reçetesidir. Ülke evlatlarının gerçekleştirmek istediği hayalleri için verdikleri mücadeleye sahip çıkacaklarını ve onlarla birlikte mücadele edeceklerini belirtti. Merkez İlçe Başkanlığına atandığına dair resmi yazının geçen hafta ellerine ulaştığını belirten Terzi Merkez İlçe Başkanlığına atanmasını coşku ile karşılandığını belirtti. Merkez ilçe Başkanı Terzi “Geçen hafta itibari ile Saadet Partisi Genel Merkezinden gelen resmi yazı ile beraber Merkez İlçe Başkanlığına atanmış oluyoruz. Bu bir hizmet, bayrak yarışıdır. Bizden önce değerli dava kardeşlerimizin bize kadar ulaştırdığı bayrağı heyecanımız ile en ileriye ulaştırmanın gayreti içerisinde olacağız. Merkez ilçe Başkanlığına gelişimiz özellikle camiamızda ve çevremizde coşku ile karşılandı. Bu vesile ile gelişimizi heyecanla karşılayan Rizeli dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Terzi, “Parti olarak Rize’ye çok büyük önem veriyoruz. 30 Martta yapılan seçimlerde yüzde 22.5 ile partimiz adına Türkiye’de en yüksek oyu biz aldık. Kısaca partimiz Rize’de ana muhalefet partisi olmuştur. 30 Mart seçimleri gösterdi ki artık AKP’nin alternatifi Rize’de Saadet Partisi’dir. Şimdi bu bilinçle teşkilat çalışmalarına başlayıp partimizi Rize’mizde 1. Parti yapmak için yola çıktık” dedi.  
Çay Tv

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI