Temayüllerden Gedik Çıktı

Artvin İlçelerinde kongrelere tek adayla girme kararı alan Ak parti Genel Merkezi yapılan temayüller sonrası İlçe Başkan adayı olarak İlçenin taninmiş simalarından Remzi Gedik ismini açıkladı.

SİYASET 7.10.2020 12:32:07 223 1
Temayüllerden Gedik Çıktı

Hayati Akbaş

ARHAVİ- Artvin İlçelerinde kongrelere tek adayla girme kararı alan Ak parti Genel Merkezi yapılan temayüller sonrası İlçe Başkan adayı olarak İlçenin taninmiş simalarından Remzi Gedik ismini açıkladı.

İlçe kongresi öncesi adaylık için 7 isim başvurmuş, İlçede yapılan temayül oylaması sonrası bu sayı 3’e düşmüştü. Genel Merkez 3 ismi Ankara’ya davet etmiş ve 3 isim ile ayrı ayrı görüşmeler yapmış ve adayın ismini açıklamayı da İl başkanlığına bırakmıştı.

Ak parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı Arhavi’ye gelerek İlçe yöneticileri ile 3 saat süren bir toplantı yapmış ve ardından Genel Merkez kararını açıklayarak “15 Ekim’de yapılacak İlçe kongresinde adayımız Remzi Gedik’tir” diye konuştu.

Adinin açıklanması ardından bir teşekkür değerlendirmesi yapan Remzi Gedik 2000 yılında Akparti’de başlayan siyasi yaşamında o günden bugüne kadar partisinin başarısı için her koşul altında çalışmaya devam ettiğini, parti ve yerel yönetimlerde görev aldığını ifade ederek “Bugün benim için yeni bir sayfa açılmıştır. Bu sayfa da genç-dinamik kadrolarla partimizi yeniden kaldığı yerden yükseliş trendine sokmaktır. Önümüzde bir kongre sürecimiz var. Beraber çalışacağımız yol arkadaşlarımızı belirledikten sonra, Allah in izniyle alnımız ak, başımız dik göreve başlayacağız. İlçemizde herkese ulaşacağız. 7’den 70’e herkesle kucaklaşacağız.

İlçemiz sıradan bir İlçe değildir. Mavi ile yeşilin buluştuğu Doğu Karadeniz’in en şirin ilçesidir Arhavi’miz. İlçemizin bu güzelliğini avantaja çevirecek projelere kafa yoracağız. Yani başımızda komşu ilçelerimiz Hopa ve Kemalpaşa ile diyaloglarımızı hep iyi tutacağız. Sarp sinir kapısından yapılan ticarette İlçemizin geleceğine ekonomik anlamda katkı sağlamada Artık Arhavi’de hakkini almalıdır diyeceğiz.

Eğitimden spora, sanatın her alanına destek alma ve İlçemiz sosyal yaşamını daha ileri noktalara taşıma anlamında elimizi taşin altına sokacağız. Hükümetimizin tüm bakanlıkları ile ilişkilerimizi sıklaştıracağız ve İlçemiz yararına kullanabileceğimiz her desteği İlçemize kazandırmak için kolları sıvayacağız. Kavga etmeyeceğiz. Herkesle dost olacağız, kucaklaşacağız. Partimiz 2023 ve 2053 hedeflerimizi herkese anlatacağız. Biz hedefleri olan ve başarıya odaklanmış bir yönetim oluşturarak yolumuza devam edeceğiz. Tarafıma gösterilen güven için Genel Merkezimize, İl Başkanlığımıza ve İlçe Başkan ve yönetimine tekrar Teşekkür ediyorum. Yolumuz uzundur. Durmak yok bizde” dedi.


Anahtar Kelimeler:
arhavili
19.01.2021 22:51:46
hele.sukur.adam gibi birini sectiler

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı