STK’LARDAN BAŞKAN ALİM’E TEBRİK ZİYARET

STK’LARDAN BAŞKAN ALİM’E TEBRİK ZİYARET

SİYASET 10.10.2018 12:44:18 18 0
STK’LARDAN BAŞKAN ALİM’E TEBRİK ZİYARET

Bayram Ali Kavalcı

RİZE-Rize’nin en köklü Eğitim ve Öğretim Vakıflarından olan, İrşad Vakfı ve Kendirli İlme Hizmet Vakfı ve Rize Evrensel Hafızlar Derneği Başkanları beraberlerinde bir kısım YK üyeleriyle birlikte, Ak Parti yeni Rize İl Başkanı İshak ALİM’e ve yeni göreve getirilen Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Köse’ye de tebrik ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan İrşad Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Ali Saruhan ve Başkan Yardımcısı Sultan Yılmaz, “Rize’de yarım asırdır İrşad Vakfı ve Zavendikli Mustafa Yıldız Kuran kursları olarak yarım asırdır kız ve erkek hafız öğrenciler mezun veren ve bugün bu öğrencilerimizin birçoğu ülkemize ve aziz milletimize hizmet noktasında çok önemli görevlerde bulunmaktadırlar. Bu vesileyle merhum Zavendikli Mustafa Yıldız hoca efendinin vefatının 9.yıl dönümü münasebetiyle 20 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşecek olan, kız ve erkek Kuran kurslarımızdan mezun olan 96 hafız ve hafize öğrencilerimize taç giyme merasimiyle ilgili sizleri bilgilendirip sizleri bu önemli günümüzde aramızda görmekten memnuniyet duyacağız. Bulunduğunuz bu hizmet noktalarında halkımızın duasını aldığınız ve almaya devam edeceğiniz hayırlı hizmetler yapmaya, Allah sizi muaffak eylesin.” temennisinde bulundular.

Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize’nin en köklü eğitim vakıflarından olan, İrşad Vakfı ve Kendirli İlme Hiz. Vakfı ile Evrensel Hafızlar Derneğinin kendilerini ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan ALİM, “Hakikaten bir ömür, ihlası, ilmi, sohbeti, duruşu ve örnek ahlakı ve de mütevazi yaşantısıyla bütün insanlara örnek olan hoca efendi ilimizin en önemli manevi dinamiklerinden birisidir. Vefatının ardından kurslarının aynı titizlikle hafızlar yetiştirdiği merhum Zavendikli hocamıza bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Bu güzel vakıfların her türlü hizmetlerinde maddi ve manevi olarak yanınızdayız“ diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı