Sandık görevlileriyle toplantı

Tüm sandıklarda da sandık danışma meclisi toplantılarını gerçekleştirecekler!

SİYASET 18.09.2013 07:47:47 17 0
Sandık görevlileriyle toplantı






AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, Yönetimi İle Birlikte Rize Merkeze Bağlı Köy Ve Mahalle Ziyaretlerinin Yanı Sıra Sandık danışma meclisi toplantılarına da devam ediyor.

               
               Önceki gün Rize'nin Müftü mahallesine konuk olan AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve Yönetimi, burada mahalle başkanı ve parti üyeleri ile buluşurken 1147 nolu sandık görevlileri ve üyeleri ile de istişarede bulundu.

                Alim burada ki temaslarında müftü mahallesiyle birlikte merkezdeki tüm sandıklarda da sandık danışma meclisi toplantılarını gerçekleştireceğinin sinyalini verdi.

                Gerçekleşen toplantıda kısa bir konuşma yapan Alim 'teşkilatımızın her kademesinde olduğu gibi mahallelerimiz ve il,ilçe yönetimlerimiz arasında kardeşlik ve birlik duygusu hakimdir. Tüm teşkilatımızda baki olan, ve baki kalacak olan bu hissiyat AK Partiyi dünyada bir numaralı teşkilat yapısına sahip kılmıştır. Sandık danışma meclisi toplantılarımızla, ilgili sandıktaki üyelerimizle bizzat tanışıp böylece merkezdeki tüm üyelerimizle diyalog içinde olacağız. Ayrıca bu toplantımızın ince bir istatistiği var. Biz burada 1147 nolu sandıkta oy kullanacak olan üyelerimizle buluştuk. Ve buna devam edeceğiz. Toplantılarımıza iştirak edemeyen üyelerimizi de mahalle/köy başkanlarımız aracılığıyla ziyaret edip teşkilatımızın her bir bireyi ile etkileşim halinde olmayı hedefliyoruz. Seçim günü sandık görevlilerimiz kendilerine verilen görevi partimizin kurulduğu günden bu yana en iyi şekilde yapmış, ve yine yapacaktır' şeklinde konuştu.

                Yaklaşık üç saat süren toplantı karşılıklı fikir alışverişleri ve güncel konuların değerlendirilmesinin ardından son buldu.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI