Rizeli Vali'ye Ziyaret

Hasan Karal ve Rizeli işadamları Bursa Valisi Münir Karaloğlu'na ziyarette bulundu!

SİYASET 17.09.2013 16:14:14 63 0
Rizeli Vali




Rize Milletvekili Hasan Karal, beraberinde Rizeliler Dernek Başkanı Selahattin Varlı, işadamı Hasan Tuğcu, Rizeli işadamı Yaşar İnce ile beraber son Valiler kararnamesi ile Van Valiliğinden Bursa Valiliğine atanan Rizeli Vali Münir Karaloğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rize Milletvekili Hasan Karal ve beraberindekileri Yıldırım ilçesinde Cumalıkızılçubuk köyünde Yıldırım Belediye Başkanı Sezgin Keskin, Vali yardımcıları  ve ilçe kaymakamlarıyla beraber ağırlayan Vali Karal,' Hasan Karal’la çok eskiye dayanan bir dostluğumuz var. Ziyaretinden son derece mutlu oldum. Van Valisiyken de manevi anlamda yanımda olan vekilimizi Bursa’da da yanımda görmekten son derece mutluyum.' dedi.

hasan-karal-ve-rizeli-isadamlarindan-bursanin-rizeli-valisi-munir-karalogluna-ziyaret-1.jpg

Rize Milletvekili Hasan Karal ise yaptığı açıklamada, 'Başarılı çalışmalarından her zaman gurur duyduğumuz Münir Karaloğlu kardeşime, Bursa Valiliğinde de üstün başarılar dilerim. Burada yaşayan  Rizeli hemşehrilerimizle Valimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediğimizden bugün buradayız. Bu vesile ile ülkemizin dört bir yanında görev yapan hemşehrilerime de çalışmalarında başarılar diliyorum.' dedi.

Karal ayrıca, iki şehrin dostluğunun pekişmesi için hafta sonu oynanacak Ç. Rizespor-Bursaspor maçında Vali Münir Karal ve Yıldırım Belediye Başkanı Sezgin Keskin’i Rize’ye davet etti.

hasan-karal-ve-rizeli-isadamlarindan-bursanin-rizeli-valisi-munir-karalogluna-ziyaret-2.jpg

hasan-karal-ve-rizeli-isadamlarindan-bursanin-rizeli-valisi-munir-karalogluna-ziyaret-3.jpg 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI