Rizeli Milletvekilleri Rize için Bir Arada

AK Parti’nin Rizeli Milletvekilleri Ankara’da bir araya gelerek Rize’deki yatırımları ve çalışmaları değerlendirdi.

SİYASET 25.02.2016 14:20:28 116 0
Rizeli Milletvekilleri Rize için Bir Arada
24. ve 25. yasama döneminde gerçekleştirilen Rizeli AK Parti milletvekillerinin her ay bir araya gelme geleneği 26. yasama döneminde de devam ediyor.

Bu yasama döneminin ilk toplantısı Hasan Karal’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya TBMM’de görev yapan; TBMM Başkanı İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman, İstanbul Milletvekilleri Hayati Yazıcı, Yıldız Seferinoğlu, Erkan Kandemir, Ravza Kavakçı Kan, Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Osman Aşkın Bak, Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz katıldı. İstanbul Milletvekilleri Metin Külünk, Haydar Ali Yıldız, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Yalova Milletvekili Fikri Demirel başka programlarda oldukları için toplantıya katılamadı.

24. ve 25. yasama dönemlerinde bir gelenek halinde gerçekleştirilen, Rize’deki yatırımların ve sorunların değerlendirdiği toplantılar 26. dönemde de 14 Rizeli milletvekilinin katkısıyla ara vermeden devam ediyor. Bu toplantılarda TBMM’de görev yapan Rizeli milletvekilleri bir araya gelerek Rize’deki yatırımları değerlendiriyor. Projelerin son durumu hakkında istişarede bulunarak, yapılacak ve yapılması gereken çalışmalar konuşuluyor. Rize için daha fazla neler yapılabilir masaya yatırılıyor. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı