RİZE’DE MHP’YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

Saadet Partisinden Kalkandere Meclis Üyesi olan ve geçtiğimiz hafta partisinden istifa eden Reşat Yetimoğlu beraberindeki 30 kişilik bir ekiple MHP’ye katıldı.

SİYASET 27.12.2017 16:25:42 41 0
RİZE’DE MHP’YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

MHP Rize İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende Rize İl Başkanı Serkan Birben, İl Yönetim Kurulu ve İl Kadın Kolları Başkanı da hazır bulundu. Reşat Yetimoğlu ve beraberindeki heyetin üyeliklerini yapıp, rozetlerini bizzat takan Serkan Birben; ülkemizin her yerinde olduğu gibi ilimizde de insanlar akın akın partimizi tercih ediyor dedi. Daha geçen haftalarda Merkez İlçe Başkanlığımız tarafından organize edilen katılım töreninden sonra bugün de Kalkandere Belediyesi Meclis üyesi Reşat Yetimoğlu’nun da içinde bulunduğu kalabalık bir gruba rozetlerini takmanın mutluluğu içerisindeyiz. Partimiz ülküleri ve hedefleri doğrultusunda 2019’a yavaş, emin ve sağlam adımlarla hazırlanıyor, dedi.

Katılım töreninde mutluluğunu ifade etmekte zorlandığı görülen Reşat Yetimoğlu; Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilke ve ülkülerine bağlı kalarak, 2019’da partimizi iktidar yapabilmek için İl Başkanımızla ve bütün dava arkadaşlarımızla beraber omuz omuza mücadele edeceğiz, dedi. Türk milletinin yuvasının Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu bir kez daha vurgulayan Yetimoğlu, bizi seven bize gönül veren dostlarımızı da Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyorum, dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI