Rize'de Konser verdiler

Rizeliler Gökhan Birben ve Davut Güloğlu ile coştu

SİYASET 24.03.2014 09:16:20 12 0
Rize

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak için Rize’ye gelerek Cumhuriyet Meydanında konser veren Rizeli ünlü sanatçılar Gökhan Birben ve Davut Güloğlu ile coşan vatandaşlar, Karadeniz türküleri eşliğinde unutulmaz bir gün yaşadı.

Rize Cumhuriyet Meydanında toplanan 12 bin civarında Rizeli, Davut Güloğlu ve Gökhan Birben’in şarkılarıyla geç saatlere kadar eğlendi. Davut Güloğlu ve Gökhan Birben’den önce sahne alan yöresel sanatçıların şarkılarıyla başlayan Saadet Partisinin “Rize’nin Şöleni” konseri 5 saat sürdü.

Karadenizin sevilen sesleri Davut Güloğlu ve Gökhan Birben’e çiçek takdim eden Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, seyircilere karanfil attı.

Rize Cumhuriyet Meydanındaki konserde bir konuşma yapan Mehmet Bekaroğlu’nun sözleri sık sık “Rize seninle gurur duyuyor”, “En büyük başkan bizim başkan”, “Rize’ye Bekaroğlu” sloganlarıyla kesildi.

İşte Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Bekaroğlu’nun “Rize’nin Şöleni” Konserinde yaptığı konuşma…

Huzura ve barışa katkı sağlamak için bu şöleni düzenledik
30 Mart’ta bir seçim var. Bu seçim münasebetiyle yürütülen kampanyalarda çok yorulduk. Zaman zaman da çok gerildik. Özellikle Ankara’da estirilen sert siyaset milleti yordu, cephelere ayırdı. Milyonlarca genç de bugün YGS’ye girdi. Onlar da sınav stresi yaşadı. Biz istedik ki, bu stresi atalım, bir arada eğlenelim, biraz horon yapalım. Bu ülke bizim ülkemiz, o gerginlikler içerisinde bize birçok şey katın ama her şeyden evvel barış katın. Huzur gerekiyor. İşte bu huzura katkı sağlayalım diye böyle bir şölen düzenledik.
Güloğlu ve Birben ücretsiz geldi
Değerli Rizeli sanatçılar Gökhan Birben ve Davut Güloğlu sağolsunlar bizim için, sizin için Rize’ye geldiler. Bize hep nereden geliyor bu değirmenin suyu diye sorup durdular. Oysa mütevazi bütçemizle, imece usulü ile toplanan paralarla mütevazi bir seçim kampanyası yürüttük. Dostluk vardı burada, güzellikler vardı burada. İşte Gökhan kardeşimiz de, Davut kardeşimiz de hiçbir ücret talep etmeden buraya geldiler, size geldiler. Sağolsunlar, varolsunlar…
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI