RİZE MHP ADAY ADAYLARI TANITILDI!

DİVAN TOPLANTISINDA CEM KAZMAZ KONUŞMA YAPTI!

SİYASET 19.09.2013 15:18:18 21 0
RİZE MHP ADAY ADAYLARI TANITILDI!





Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanlığı düzenlenen divan toplantısında belediye başkanlıkları aday adaylarını tanıttı.

Tek Gıda İş Sendikası Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Cem Kazmaz, hazırlanan demokrasi paketinden Türk milletinin hayrına bir şey çıkmayacağını belirterek, “Demokrasi paketi Cuma günü açıklanacaktı açıklanamadı. Çünkü çıkan kararlar İmralı’ya gönderildi. Oradan Kandilin meclisteki uzantıları ile istişareler yapıldı. Kandil bir şeyler söylüyor, tehdit ediyor, Kandil ne söylerse hükümet veriyor. Bu demokrasi paketinden Türk milleti için hayırlı şeylerin çıkmayacağı ortada. Mecliste değerli milletvekillerimiz gereken mücadeleyi verecektir. Ancak bizlerinde Rize’nin sokaklarında bu olup bitenleri insanlara anlatma mecburiyetimiz vardır.”dedi.

teşekkür Sendikası Rizeliler Rizeli Rizede Rize merkez Milliyet Mhp Rize İl Başkanı Fotoğraf erken Divan Toplantısı Cem Kazmaz Başkanı anket Adayı  MHP Rizede Aday Adaylarını Tanıttı

Kazmaz konuşmasında Atatürk Müzesinde Atatürk’e suikast girişiminde bulunduğu için idam edilen Ziya Hurşit’in fotoğrafının asıldığını belirterek, “Atatürk’ün Rize’ye gelişinin 89. yılı kutlandı. Atatürk Rize için çok önemlidir. Rize Atatürk’e hemşerilik beratı vermiştir. Atatürk’ün kabul ettiği tek hemşerilik unvanı budur. Kendisi Rize’nin hemşerisidir. Kendisi bunu gurur ile kabul etmiştir. Rize’ye gelirken motordan inerken kendisini sırtına almak isteyen hemşerimize ‘Bırakın memleketimde benimde ayaklarım ıslansın’ demiştir. Kurtuluş savaşındaki kahramanlıklarından dolayı Rizelilere özellikle teşekkür etmiştir. Böyle bir günü idrak ettiğimiz anda Atatürk evine gittik. Orada dehşet bir manzara ile karşılaştık. Atatürk evine Ziya Hurşit’in resmi asılmış. Ziya Hurşit çete kurup Atatürk’e suikast kurup yakalanarak idam edilmiş bir vatan hainidir. Atatürk Müzesinde bu adamın resminin ne işi vardır. Hangi amaçla oraya asılmıştır.”dedi.

Kazmaz, MHP Rize Teşkilatları olarak aday adaylığı başvuruları için 11 Ekim’i son tarih olarak duyundu. Kazmaz, yaptığı açıklamada, “Rize Merkez’de ki belediye başkan adayımızın belirlenmesi için Genel Merkezimiz tarafından bir anket yapılacak. Süreci hızlandırmamız gerekiyor. Rize Merkez’de ki adaylık başvurularının 11 Ekim akşamına kadar tamamlanması gerekiyor. 11 Ekim akşamına kadar adaylık başvuruları alınacaktır.”dedi.

(Göktürk Fırat)




Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI