Rize’de yayın yapan bazı internet sitelerinde çıkan haberin ardından telefonla ulaştığımız CHP Rize İl başkanı Mehmet Aslankaya, Görevden alma diye bir konunun söz konusu olmadığını. Konuyla ilgili bir yazının il merkezine gelmediğini söyledi.
Fakat bir süredir CHP Genel başkanı Mehmet Bekaroğlu ile fikir ayrılıkları olduğunu bu konuyu Rize il yönetimi olarak konuşup yarın (17 mart Salı) günü açıklayacaklarını, alacakları kararı yönetim olarak alacaklarını da ekledi.
Rize il yönetiminin Mehmet Bekaroğlu ile çalışmak istemediği ve Mehmet Bekaroğlu’nun bir süredir CHP Rize il örgütlerinde değişimler yapmaya çalıştığı biliniyordu. Bu konuda yarın yapılacak olan açıklamada Rize il yönetiminin ve İl başkanı Mehmet Aslankaya’nın istifa etmeleri ve istifanın gerekçelerini açıklamaları bekleniyor.
Halk53
Rize CHP'de neler oluyor
Bugün yerel basında çıkan CHP Rize İl başkanı Mehmet Aslankaya görevden alındı haberlerini Aslankaya yalanladı.
17 Mart 2015 Salı 08:05
Bu haber kez okundu.
