Resmen CHP İlçe Başkanı Oldu.

18 Ocak 2020'de yapılan 37. olağan genel kurulda Cumhuriyet Halk Partisi Pazar ilçe başkanlığına seçilen Kazım Balta, düzenlenen törenle görevi önceki Başkan Adnan Solak’tan devraldı.

SİYASET 22.01.2020 18:17:32 40 0
Resmen CHP İlçe Başkanı Oldu.

PAZAR-CHP Pazar İlçe Başkanlığında İl başkanı Saltuk Deniz’in de katıldığı devir teslim töreninde konuşan CHP Pazar eski ilçe başkanı Solak, “Sevgi ve barış dolu güzel bir yarış oldu. Demokrasi şölenine destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Amacımız partimizi ilçemizde 1. Parti yapmak. Şimdi birlik ve beraberlik olma zamanı, sevginin hakim olacağı bir zaman. Gönül rahatlığıyla bu görevimi Kazım Balta kardeşime devretmenin mutluluğu içerisindeyim. Yeni başkanımıza ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

CHP Pazar İlçe Başkanı olan Balta’da yaptığı konuşmasında, “Önceki dönem İlçe Başkanı ve ilçe yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Üstlendiğim görevin farkındayım. Bu görevi partimizin üyesi olan sizler bana verdiniz. Hep beraber bu zorlu görevin üstesinden geleceğiz.” diye konuştu.

Ardından CHP İlçe Başkanlığını kazanan  Kazım Balta , Parti binasında düzenlenen törenle görevi eski Başkan Adnan Solak’tan devralarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI