REFAH PARTİSİ ÖRGÜTLENİYOR

REFAH PARTİSİ ÖRGÜTLENİYOR

SİYASET 10.01.2019 07:37:03 51 0
REFAH PARTİSİ ÖRGÜTLENİYOR

Hayati Akbaş

ARTVİN- Yeniden Refah Partisi Artvin Kurucu İl Başkanı Talip Sücü Kemalpaşa ve Arhavi’de parti teşkilatlarını kurma çalışmalarına devam ettiklerini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Kurucu İl Başkanı Talip Sücü Kemalpaşa ve Arhavi ilçelerinde partiye yeni katılanlara peş peşe Parti Rozeti takmaya devam ediyor

. Talip Sücü yaptığı açıklamada “Akın akın bizleri arayan ve bu yolda bizimle yürümek isteyen tüm Artvinli kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Milli görüş bu milletin aslıdır, kendisidir hiç bir kardeşimiz kendini dışarda hissetmesin biz hep biriz ve birlikte yürüyeceğiz yeniden büyük Türkiye’yi birlikte kuracağız yeni bir dünyanın düzenini birlikte sağlayacağız. Kiminle konuşsak ben zaten milli görüşçüyüm diyor insanların kendi görüşlerini anlamış olması ve bu davaya sahip çıktıklarını görmek gerçekten çok güzel artık yeniden büyük Türkiye’nin yolundayız. Bize ulaşan kardeşlerimize rozetlerini takarak kayıtlarını yapıyoruz tüm hemşerilerimizin bize ulaşmasını istiyoruz. Hangi siyasi partiden olursa olsun bu kapı tüm hemşerilerimize açıktır” ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI