Pazar’da İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

Pazar’da İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

SİYASET 28.10.2019 07:50:29 37 0
Pazar’da İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

PAZAR-Rize-Pazar'da Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, koordinatör Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen İl Başkanı İshak Alim'in ve tüm teşkilat mensuplarının yoğun katılımıyla Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

İlçelerde gerçekleştirilen toplantılara;, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı İl Başkanı İshak Alim, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe koordinatörleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, ilçe kadın kolu teşkilatı, ilçe gençlik kolu teşkilatı, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle başkanları katıldı.

Toplantılar ilçe başkanlarının açılış konuşmalarıyla başladı. İlçe başkanlarının konuşmalarının ardından ilçe ana kademe, kadın kolu ve gençlik kolu teşkilatları son bir ay içerisindeki faaliyet raporlarını okudular. Ayrıca ilçe belediye başkanları belediyelerin faaliyetleri hakkında sunumlar yaptılar. Faaliyet raporlarının ardından sunumların müzakereleri yapıldı. Toplantılarda teşkilat içi faaliyetler değerlendirilirken ülke gündemi ve yereldeki yapılan çalışmalar ve sorunlarla ilgili istişarede bulunuldu.

Rize’deki yatırımları değerlendiren Milletvekili Avcı, “Rize’ye bugüne kadar 18 katrilyon yatırım yaptık. Bunda belediye yatırımları yoktur. Merkezi hükümet eliyle yapılan yatırımdır. 2002 yılında bütün Türkiye’nin yatırım bütçesi sadece 6 katrilyondu. 2002 yılında bütün Türkiye’ye 6 katrilyon yatırım yapılırken biz bunun 3 katı yatırımı 17 yılda sadece Rize’ye yaptık. Bunun içinde 3 mega proje var. Türkiye’nin 100 büyük projesinin 3 tanesi Rize’de. Bunlardan bir tanesi havalimanı diğeri Ovit tüneli bir diğeri ise ihale aşamasına getirdiğimiz lojistik merkezdir.

Rize havalimanı tüm hızıyla devam ederken bir yandan terminal ihalesini de yakın bir zamanda yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki yılın sonunda Rize havalimanını kullanacağız. Lojistik merkezle ilgili Nasıl yapılacağı büyüklüğü her şeyi artık belirlenmiştir. Artık yapım ihalesi ile ilgili süreç başlamıştır. Lojistik merkez bakanlıktan gelen son onay yazıyla ihale edilebilir hale geldi. Ondan önce ihale edilebilir değildi. Bütün plan kararı geçti. Artık Yapım ihalesi sürecini takip ediyoruz.Ayder’de bin 700 araçlık bir otopark ihalesi gerçekleştirdik’dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı