Pazar’da CHP Aday tanıtımına bu ikili Damga vurdu

Pazar ilçesinde, CHP'nin belediye başkan adayı ve meclis üyeleri ile il genel meclis üyesi adayları toplantıyla tanıtıldı.

SİYASET 5.03.2019 10:14:02 257 1
Pazar’da CHP Aday tanıtımına bu ikili Damga vurdu

Ali Akyıldız (Kaçkar53.com)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazar İlçe Başkanlığınca 31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla önce ilçedeki seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı. Ardından Belediye Kültür Merkezi Toplantı salonunda ilçe belediye başkan adayı ile belediye ve il genel meclis üyesi adaylarının yer aldığı aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Av.Remzi Kazmaz,Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Pazar İlçe Başkanı Adnan Solak, Pazar Belediye Başkan Adayı Kazım Balta, Ardeşen Belediye Başkan Adayı Tahsin Bekir Yazıcı, Pazar Ticaret Odası Başkanı Neşet Çakır, eski Pazar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız ile belediye ve il genel meclis üyesi adayları, STK temsilcileri, partililerle vatandaşlar katıldı.

Tanıtım toplantısında, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Cumhuriyet Halk Partisi Rize Bölgesi, 1'nci sıradan Milletvekili adaylığı yapan Av. Remzi Kamaz’ın konuşması salonda farklı bir hava estirdi.

Kazmaz “ İlçe Başkanım Abdullah Yıldız, seni ben tüm Pazar önünde kutlamak istiyorum. Delidir, bizum uşaktur. Ama ondaki yürek inanın bende bile yok. Hepimizden daha çok yüreği var. Onu kucaklamak istiyorum. Gel yanıma Abdullah ”Başkanım gel, ”dedi.

Ardından, biz bir aileyiz diyerek Belediye Başkan Adayı Kazım Balta’yı da sahneye davet eden Kazmaz, “Aile içinde en güzelini yaptınız. Seçimle yarışa da girdiniz. Seçimi Abdullah kardeşim kaybetti ama o da benim gibi bir er gibi meydanlarda partinin bayrağını taşıyor. Kime taşıyor, seçimi kaybettiği kerdeşine taşıyor. Diğer tarafıma da diğer kardeşimi alıyorum. İşte biz böyle bir aileyiz” diyerek katılımcıları coşturdu.

REMZİ KAZMAZ KİMDİR

Kazmaz Rize doğumlu, evli ve iki çocuk babasıdır. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Remzi Kazmaz, avukatlık mesleğini sürdürmektedir. Kazmaz, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Disiplin Kurulu üyeliği görevinde bulundu. Avukatlık mesleğinin yanı sıra yazar ve sinema yönetmeni olan Kazmaz’ın yayınlanmış 5 adet kitabı ve makalesi bulunmaktadır. Kazmaz, çok sayıda sivil toplum örgütü üyesidir.


Anahtar Kelimeler:
Abdullah yıldız Pazar İlçe Başkani
6.03.2019 23:56:43
Çok değerli yol arkadaşım Remzi Kazmaz kardeşime teşekkür ediyorum onada bu yakışırdı.Aday tanıtım gününe renk kattı heycan katlı coşku kattı birlik ve beraberlik kattı güzel insan sağol

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı