Pazar Ülkü Ocakları Başkanı Cemil Köse: görevini Ziya AK’a devretti.

Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim’le yapılan devir teslim ardından Köse, herkesten helallik istedi ve teşekkür etti.

SİYASET 21.09.2020 09:59:14 185 3
Pazar Ülkü Ocakları Başkanı Cemil Köse: görevini Ziya AK’a devretti.

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim’le yapılan devir teslim ardından Köse, herkesten helallik istedi ve teşekkür etti.

Pazar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’ndaki devir teslim törenine Rize Ülkü Ocakları Başkanı, Sadık Kandemir, İlçe Ülkü Ocakları Başkanları, Pazar MHP İlçe Başkanı n Bora Haberal ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Görevini bırakan eski başkan Cemil Köse; “Hepiniz bu akşam Ocak Başkanlığı görevimi devretme merasimine hoş geldiniz. Şeref duyarak yaptığım ocak başkanlığım süresince hep beraber iyi ve kötü günlerimiz oldu. Bu yaşanılan süreçte benimle beraber yol arkadaşlığı yapan bütün kardeşlerimin haklarını helal etmesini istiyorum. Benden yana varsa bütün teşkilata hakkım helaldir. Bundan sonraki süreçte Ülkücü hareket olarak lider, doktrin ve teşkilatımıza sahip çıkacağımıza, yeminimize her zaman sadık kalacağımıza ve yeni ocak başkanımız olan Ziya Ak’ın her daim yanında olacağımıza hepinizin huzurunda söz veriyorum. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Allah Yar ve yardımcısı olsun. Varlığımız, Türk varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene.! Allah Türkü korusun ve yüceltsin.” dedi.

Cemil Köse’nin konuşmasının ardından, Pazar Ülkü Ocakları Başkanlık görevine getirilen Ziya Ak, konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “Sayın dava arkadaşlarım, Cemil Köse, Başkanın tertemiz bıraktığı bayrağı bugün teslim alıyorum ve daha yükseklere taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Önceki başkanımın bugüne dek yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendisini şükranlarımızı bir borç bilir teşekkür ederiz. Bugünden itibaren ülkücü harekete ve Türk Milletine hayırlı gençler yetiştirip topluma faydalı insanlar kazandıracağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum. Türk Milletinin tarihten getirdiği teşkilatlı yapılanmasını örnek alan Ülkü Ocakları, gençliğe önem veren, milli ve manevi değerleri onlara aktarmayı ilke edinen, bir sivil toplum kuruluşudur. Hepinize bu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum”.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Sadık Kandemir,'Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyin Tensipleriyle,Ülkü Ocakları Pazar İlçe Başkanlığımızda Devir Teslim Gerçekleşmiştir.
İki yılı Aşkın Süredir Görevini Layıkıyla Yerine Getiren Cemil Köse Başkanımıza Teşekkür Eder Başarılarının Devamını Dileriz.
Yeni Atanan Ziya Ak Başkanımızı Tebrik Eder. Başarılarının Devamını Dileriz. Allah birliğimizi dirliğimizi daim eylesin. Var olsun teşkilat var olsun ülkü ocakları.

BAŞKAN ZİYA AK KİMDİR

23 Nisan 1987 doğumlu, Evli, 1 çocuk babası olan Ziya Ak, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 09.06.2014 mezun olunan tarih, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Hukuk Bölümü Adalet Programı 06.06.2016 mezun olunan tarih, Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü mezun olunan Ziya Ak: Kick boks Antrenör ve hakemidir.


Anahtar Kelimeler:
Mevlüt Ali Biber
21.09.2020 10:21:26
Kardeşlerimi tebrik ederim. Allah yardımcıları olsun inşAllah.

Atakan Erol
21.09.2020 19:41:28
Hayırlı Uğurlu Olsun Kardeşim, Allah Utandırtmasın İnşaallaah.

Yılmaz Yılmaz
21.09.2020 19:50:54
Hayırlı olsun. Rabbim hayırlı ve müsbet hizmetler nasip ve muesser eylesin kardesim

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı