PAZAR MHP İLÇE BAŞKANI ERDOĞAN PINAR OLDU

MHP Pazar İlçe Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. Tek liste ile girilen seçime yeni İlçe Başkanı Erdoğan Pınar oldu.

SİYASET 28.12.2014 13:41:13 203 2
PAZAR MHP İLÇE BAŞKANI ERDOĞAN PINAR OLDU
Mevcut Başkan Ziya Üstbaş’ın aday olmadığı Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Pazar İlçe Olağan Kongresi'nde tek listeyle gidilen seçimlerde ilçe başkanlığına Erdoğan Pınar getirildi.
Pazar Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen Kongreye Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz, MYK Üyesi Mehmet Müftüoğlu, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile partililer katıldı.
Divan başkanlığını MYK Üyesi Müftüoğlu’nun yaptığı kongrede, tek listeyle gidilen seçimi 275 delegenin oyuyla Erdoğan Pınar kazandı.
İl Başkanı Kazmaz, kongrede yaptığı konuşmada, Pınar ve ekibine başarı diledi.
Yeni Başkan Pınar ise yaptığı konuşmada, yönetime seçilen arkadaşları ile kendisine gösterilen güvene layık olmak için çalışacaklarını söyleyerek, “Sadece milletlerin ülküleri vardır. Türk Milletinin ülküsünün temsilcileri ülkücülerdir. Ülküleri ve hedefleri olan bizlere özellikle bu dönemde çok büyük görevler düşmektedir. Önümüzde ki seçim bu zamana kadar yapılan seçimlerin en önemlisidir. 2015 yılında yapılacak milletvekilliği seçimlerde partimizi ilçemizde ve genelde birinci parti yapmak için çok çalışacağız” dedi.
Pınar başkanlığındaki ilçe yönetimi ise şu şekilde oluştu; Rahmi Biber, Osman Zafer Demirçelik, Ali Akgün, Yüksel Sarı, Osman Gençkurt, Oktay Diloğlu, Mehmet Ali Baynazoğlu, Birol Engin, Adem Banko, Coşkun Hasançebioğlu, Mehmet Taşkın, Şakir Cevher, Eyüp Hoşver ve Muhittin ayrılmış.







İlçe Genel Kurulu tarafından tek liste ile girilen seçimde yeni İlçe Başkanı Erdoğan PINAR listesi delegelerden onay aldı. 
















DETAYLAR EKLENECEK

Anahtar Kelimeler:
ensar
28.12.2014 14:49:26
nihayet pazarda bir değişim yaşandı pınara başarılar diliyorum

Özcan Özgürbüz
28.12.2014 15:18:22
Sevgili kardeşim öncelikle kutluyorum. Pazar da MHP ye güç katacagina inanıyorum gönülden başarılar diliyorum.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI