Pazar MHP'den İl Genel Meclisi üyeliğine ilk aday

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Rize’nin Pazar ilçesinde İl Genel Meclis Üyesi A. adaylarının ilkini Milliyetçi Hareket Partisi açıkladı.Pazar'da esnaflık yapan Serdar Aktürk adaylık başvurusunu yaptı

SİYASET 28.11.2018 09:24:12 166 0
Pazar MHP

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Yerel ve Mahalli genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Pazar İlçe Teşkilatı İl Genel Meclis Üyesi ilk A. adayını açıkladı.

PAZAR-Pazar MHP ilçe Teşkilatı başkanı Bora Haberal yaptığı açıklamada; '27.11.2018 tarihinde Pazar MHP İlçe teşkilatımıza, bir önceki yönetim kurulu üyelerinden Serdar Aktürk’ün İl Genel Meclis Üyesi A.adayı olarak başvuruda bulunmuştur. Partimizde ilçe başkanlığında görev yapmış, bilgi ve birikimi çok fazla olan, içimizden biri olan ilçemiz esnaflarından Serdar Aktürk’ün bu yükün altından alnının akıyla çıkacağına teşkilat olarak sonuna kadar inanıyoruz. Serdar Aktürk kardeşimizin başvurusu kabul eylemek ile beraber davasının kutsiyetinin farkında olduğuna inandığımız, yöremizin sevilen simasına şahsım ve teşkilatım adına başarılar dilerim. İl Genel Meclis Üyesi A. Adaylığına başvuruda bulunmak isteyen aday adaylarımıza Parti teşkilatımızın kapıları açıktır.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis A. adayı olan Serdar Aktürk ise yaptığı açıklamada, 'Ben Milliyetçi Hareket Partisinin ilçe teşkilatında uzun yıllardan beri çeşitli görevler üstlenmiş olup partim ve teşkilatıma hizmet ediyorum. İl genel meclis üyesi olmak için bugün aday adaylığı dosyamızı başkanımıza teslim ettim. Davamızın gereği, gece gündüz demeden kapı kapı dolaşmaya, hizmet etmeye ve çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI