Pazar CHP’de Aday Tanıtımı Programı yapıldı

Pazar CHP’de Aday Tanıtımı Programı yapıldı

SİYASET 4.03.2019 16:17:22 597 0
Pazar CHP’de Aday Tanıtımı Programı yapıldı

Ali Akyıldız

Pazar CHP’de Aday Tanıtımı Programı yapıldı

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan'ın  katılımı ile CHP Pazar Seçim İrtibat Bürosu açılışı yapıldı.

Ardından Belediye Kültür ve Düğün Salonunda Başkan Aday tanıtım programı düzenlendi Programa Adaylar, parti mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Tulum ve horon eşliğinde Seçim bürosu açılışında katılımcılara hitap eden Bayraktutan “Çok değerli dostlarım, yol arkadaşlarım Rize Programına Ankara’daki yoğun programla katılamadım. Burada açılıştan sonra aday tanıtımı toplantısına katılacağım. Seçim büromuzun açılışında sizlere hitap etmekten mutluyum. Artvin’den arkadaşlarımla birlikte geldim. Bir amacımız var. Kemalpaşa’dan-Rize’ye kadar tüm ilçeleri sosyal demokrat belediyeciliği ile sahili tanıştıralım. Bu hedefle buradayız.

Bugün aramızda hanımla var. Ben her gittiğim yerde bunlara Mustafa Kemal’in kızları diyorum. Hoş geldiler, sefa getirdiler onur verdiler. Gelmeden evvel Genel Başkanıma uğradım dedim ki sahilde büyük bir çalışma yapacağım. Üzerimde kalmasın sizlere selamları var.1 Mart’ta Pazar’a baharı getirmek için Kazım Bey diyoruz. Türkiye’nin her yanında kır çiçekleri açtıracağız. Bu aşkla mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Belediye Kültür ve Düğün Salonunda İlçe Başkanı Adnan Solak ve İl Başkanı Saltuk Deniz’in kısa açıklamalarından sonra Remzi Kazmaz konuşmalarını yaptı

Ardından partililere açıklamalarda bulunan Uğur Bayraktutan Şiir okuyarak konuşmasına başladı “Değerli dostlarım beni dinleyenler bilir ben CHP lileri ikiye ayırırım bir, partiyi sırtında taşıyan CHP liler, bir de partinin sırtında taşıdığı CHP liler. Bir çoğu da Ak Parti ile kavga eden CHP liler,CHP ile kavga eden CHP liler diye ikiye ayırırlar. Bugün bu salonda Ak Parti le kavga eden CHP liler var” dedi.

Pazar Belediye Başkan Adayı Kazım Balta katılımcılara Pazar ilçesine seçimi kazandığında yapacak olduğu hizmetlerle ilgili detaylı bir görsel sunum gerçekleştirdi.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Olan Yerel Seçimlerde Pazar İlçesinde CHP den İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri şu şekilde oluştu

İL GENEL MECLİSİ

Ömer Hocoğlu

Osman Nuri Hasçelik

Ergün Bekiroğlu

KONTENJAN ADAYI ;ENVER ERGENÇ

BELEDİYE MECLİSİ ÜYELERİ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI