Pazar CHP Gençlik Kolları Başkanlığına Atama..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazar İlçe Gençlik Kolları başkanlığına Tolga Mahmutoğlu seçildi, Başkan Mahmutoğlu Gazeteci-Muhabir Cevahir Topaloğlu’na Özel açıklamalarda bulundu.

SİYASET 26.01.2021 10:15:32 93 0
Pazar CHP Gençlik Kolları Başkanlığına Atama..

CEVAHİR TOPALOĞLU

CHP Pazar İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçilen Tolga Mahmutoğlu konuya ilişkin Gazeteci-Muhabir Cevahir Topaloğlu’na açıklamalarda bulunan Mahmutoğlu “Pazar’daki gençlerle hep beraber çalışacağız. Her zaman güzel işlere imza atacağız. Pazar’da ses getireceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

Mahmutoğlu açıklamasının devamında ise ; “Cumhuriyet Halk Partisi Pazar İlçe Başkanlığı, Rize İl Gençlik Kolları Başkanlığının almış olduğu karar doğrultusunda CHP Pazar İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görevlendirildim. Bizi bu göreve getiren Sayın Pazar İlçe Başkanım Kazım Balta’ya, Yönetim Kurulu ve Sayın İl Gençlik Kolları Başkanım Muharrem Diler ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerimizi sunarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yolunda, partimizi zirveye çıkarmak için elimizi taşın altına değil, gövdemizi kayalar altına koyarak, dün nasıl mücadele ediyorsak, bugün yine aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde kongre ve kurultay süreci var. Bu süreçte tek bilek, tek yürek olacağız. Bu süreçte parti büyüklerimizle sıkça beraber olarak onların görüşleri doğrultusunda birlikte yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı