Pazar CHP'de Kazım Balta Kazandı

Pazar CHP'de Kazım Balta Kazandı

SİYASET 2.12.2018 19:30:19 476 1
Pazar CHP
Ali Akyıldız
PAZAR-31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel yönetim seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Pazar’da aday olacak Belediye Başkan adayı sonuçları açıklandı. Kazanan Kazım Balta oldu.
CHP’de aday belirleme yöntemi olarak Merkez Yürütme Kurulu’na (MYK) eğilim yoklaması yapma yetkisi vermesinin ardından Pazar Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen eğilim yoklamasına Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ve il başkanı Saltuk Deniz'de katıldı.
Belediye Başkan adaylığı yarışında Kazım Balta 161 oyla ilk sırada yer alırken, Abdullah Yıldız 91 oy ve Şükran Yangın Üst ise 3 oy aldı.
Ortaya çıkan sonuçları genel merkeze gönderilerek, genel merkezin vereceği kararı beklenecek.

Anahtar Kelimeler:
CHP pazar
7.12.2018 15:46:04
Onca kadın üyemiz var CHP de ama bitane bile kadına oy çıkmadı neymiş Trabzon'da yaşıyor pes artık MYK karari ile köy üyeleri oy kullandirmadilar kullandirsaydilar köydeki kadın üyelerimiz ilcedekilerden daha mantıklı oy kullandırlar genel merkez de tipik diktatör oldu halkın ne istediğine değil kendi istediğine başkan adayı böyle seçim olmaz köy üyeleri dahil tüm üyeler oy kullamaliydi eh artık Kazım balta ya hayırlı olsun iki dönemdir direklere tırmanan afiş asan Abdullah Yıldız a da geçmiş olsun

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı