PAZAR CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI!

UZUN YILLAR BELEDİYECİLİK YAPTIKTAN SONRA ADAY ADAYI OLAN ŞİŞMAN AÇIKLADI!

SİYASET 24.09.2013 15:23:23 39 1
PAZAR CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI!


PAZAR CHP BLEEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI DURSUN ŞİŞMAN ADAYLIĞI İLE İLGİLİ ŞU AÇIKLAMALARI YAPTI.


ÖZ GEÇMİŞİM


1953 yılında Rize İlinin-Pazar İlçesinin darılı (Aranaş) köyünde doğdum. İlköğrenimimi Aktepe (çitat) İlkokulunda, Ortaokulu Pazar ortaokulunda, liseyi de Pazar lisesinde, Yüksekokulu Rize Meslek Yüksek Okulu işletme organizasyon pazarlama bölümünden 1979 yılında mezun oldum.

Aynı yıl İstanbul Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünde muhasebeci olarak göreve başladım.

 Sırası ile İstanbul Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü’nde Murakıp olarak iki yıl görev yaptım.

Daha sonra Zeytinburnu Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü, Beyoğlu Belediyesi İktisat Teftiş Heyeti Müdürlüğü, oradan Kıraç Belediyesi Başkan Yardımcılığı, daha sonra Sarıyer Belediyesi Gelirler Müdürlüğü, Alt Yapı Koordinasyon Müdürlüğü, Levazım Müdürlüğü ve en son Yazı İşleri ve Kararlar Müdürlüğü görevlerini yaptım.

 33 yıl Belediyede çalıştım. Belediyeciliği çok iyi bildiğim için doğduğum, büyüdüğüm yere hemşerilerime/pazarlı kardeşlerime hizmet etmeye, hizmetkâr olmaya karar verdim ve adaylığımı koydum.

 

Pazar CHP’de yapılacak olan seçimlerde delegeler bana teveccüh gösterip de aday olduğum takdirde Belediyecilik deneyimlerimi ilçemde uygulama şansı bulup 24 saat halkımın hizmetinde olacağım.

Pazarlı hemşerilerim bana teveccüh gösterir ve beni Belediye Başkanı olarak görmek isterlerse şartsız ve koşulsuz hizmet edecek İlçemizin/Pazarımızın yüzünü, çehresini değiştireceğim. Mahalle ve köy temsilcileri ile ortak, Sivil Toplum Örgütleri ile beraber şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışı ile İlçemizi/Pazarımızı hak ettiği yere taşımak istiyorum. Bu yolda herkesi imeceye davet ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


Dursun ŞİŞMAN

CHP Pazar Belediye Başkan Aday Adayı

    

Anahtar Kelimeler:
birol eyüpreisoğlu
3.11.2013 22:52:49
inşallah,allahın izni ile belediye başkanlığını kazanırsın,senin gibi yüreği,kalbi güzel bir insanın böyle bir makamı hak ettiğini düşünüyorum ve bu makamı da en iyi şekilde idare edeceğine ,pazar halkına en iyi hizmetleri sunacağına tüm kalbimle inanıyorum.saygılar...

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI