PAZAR AK PARTİ'DE SON DURUM!

Aday adaylığını açıklayanlar ve beklemede olanlar!

SİYASET 2.09.2013 14:57:57 16 1
PAZAR AK PARTİ




Yerel seçimlere doğru Pazar ilçesinde Partilerin çalışmalarından haberleri yansıtmaya çalışıyoruz.

Bugün itibarıyla İktidar Partisi AK Parti’den aday adaylığını açıklayanlar, Cadde ve sokaklarda ismi geçenleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYANLAR

Mehmet ENGİN

İlhami GÜNAYDIN

 

ADAYLIĞI GÜNDEMDE OLANLAR

Dr. Ahmet BASA; Şu an Belediye Başkanlığı görevini yürüten Dr. Ahmet Basa favoriler arasında. Kendisi erken olduğunu düşünerek adaylığını açıklamadı. Gelişmeleri yakından takip ediyor. Adaylığı açıkladığında birçok ismin aday olmayacağı konuşuluyor.

Kamil KARAGÖZ; Devlet memuru olduğu için sadece vatandaşlar arasında kulis faaliyetlerinde bulunuyor. Aday adaylığını gelişmeler göre açıklayacak. Karar verdiğinde görevinden istifa ederek seçim çalışmalarına başlayacak.

Hasan KİRAZ; İş Kur Rize İl Müdürü kendisi daha önce Pazar Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş ve bu görevden Rize İş Kur Müdürlüğüne atanmış ve şu an görevinin başında. Pazar’da muhtemelen aday adayları arasında ismi geçiyor.

Nurettin İNCE;  Pazar Ziraat Odası Başkanı. Uzun yıllar teşkilatın içinde görev yapmış. İl Genel Meclisi üyeliği görevlerinde bulunmuş. Aday adayları arasında ismi geçiyor. Şartların olgunlaşmasını bekliyor.

Hamza KANDEMİR; Kamu kurumunda çalışıyor. Uzun süredir aday adayı olacağı konuşuluyor. Kendisi de bu işe hazır olduğunu söylemesine rağmen resmen bir açıklaması yok. Şu an görevinin başında.

Ekrem KILIÇ; Şoförler Odası Başkanı, Kendisi teklif edildiğinde geri çevirmeyeceğini, Şuan için erken olduğunu. Verilen görevden de kaçmayacağını söylüyor. Uzun yıllar Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yaptı. Siyasetin öyle veya böyle dışında kalmadı. Şimdi ise aday adaylığı konuşuluyor.

Musa Taşçı; Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde idareci olarak görev yapıyor. Aday aday olacağını açıklamış, bugüne kadar ise başvuruda bulunmamıştır. Kendi açıklamalarına göre aday adayı olacağını basın yoluyla duyurdu. Vatandaşlar arasında ismi geçiyor.

Naci ATABEY; Eski Anavatan Partisinden Pazar Belediye başkanlığı görevinde bulundu. O dönemden bu güne kadar aktif siyaset hayatına fazla girmedi. Bugün için aday aday olabileceği konuşuluyor. Şu an için açıklama yapmamasına rağmen ismi geçenlerden biri.

ÂDEM YILDIZ; AK Parti Pazar İlçe Başkanı. Kurulduğundan bu yana Partinin her kademesinde görev yapmış. Şu an için İlçe Başkanlığı görevini yürütüyor. Zorlu bir seçim maratonuna hazırlık yapmakla meşgul. Gündem Yerel Seçimler olunca bunca emeğe karşılık aday aday olacağı söylentileri var. Bazı Partililer bunu dile getirirken şu an görevde bulunan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa’nın adaylığının netleşmesini beklediği görüşünde birleşiyorlar.

SONUÇ; Sadece Mehmet Engin ve İlhami Günaydın resmen aday aday olduklarını ve çalışmaya başladıklarını açıkladılar.

 

Bu adaylar Mevcut Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa’nın kararını beklemediler. Nedenini Aday adaylarından İlhami Günaydın  ’ Mevcut Belediye başkanının “ben adayım veya değilim” deme lüksü yoktur. Zira Mevcut başkanlar Genel Merkezin iradesine bağlıdır. Genel Merkezin “ya devam veya tamam” açıklamasından sonra zaten şu an aday adayı olan bizlerinde hükmü kalmaz. Bizde çekiliriz. Ancak “bu dönem sen dinlen” denirse mevcut başkanda buna söz

Söylemez. Aday adayları da çalışmalarına devam ederler” açıklamasında bulundu.

Bu iki aday adayının dışında aday adayı olarak adı geçenlerin birçoğu mevcut başkanın tutumunu takip ediyorlar.


Anahtar Kelimeler:
SUAT
2.09.2013 15:14:34
allah yolunuzu açik etsin çok fazla

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI