Pazar Ak Parti'de beklenmedik gelişme

İLÇE BAŞKANI ADEM YILDIZ'IN İSTİFASI İLE BOŞALAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ATAMA ANKARA'DAN YAPILMIŞTI. BU KEZ İSE 20 KASIM 2014 İLÇE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE NURETTİN İNCE İLE YOLA DEVAM EDİLECEĞİ AÇIKLANDI

SİYASET 5.11.2014 07:51:24 526 2
Pazar Ak Parti

 2013 Aralık ayında  İlçe başkanı Adem Yıldız’ın istifasıyla boşalan göreve yardımcısı Aydoğdu getirilirken mahalli seçimlere aynı ekiple girileceği ifade edilmişti.
Aydoğdu O dönemde Ankara’ya mülakata için çağrılmış ve mülakatın ardından mazbatasını genel merkezde teslim edilmişti. 
YENİ GELİŞME 
Bu kez Pazar53'ün haberine göre ise 
AK Parti Pazar'da 20 Kasım günü olağan genel kurula gidiyor. Pazar'dan 3 ismin gittiği Genel Merkez, Nurettin İnce'ye liste için yetki verdi.
AK Parti’nin 20 Kasım Perşembe günü yapacağı olağan genel kurula Nurettin İnce’nin başkanlığındaki tek liste ile girmesi kararlaştırıldı.

Genel Merkeze Pazar’dan 3 isim gönderilirken, yapılan değerlendirmeler sonucu Nurettin İnce'de karar kılındı.
İnce’ye akşam saatlerinde listesini hazırlaması için tebligat yapıldı.

Önceki kongrelerde sürekli 2 listenin yarıştığı Pazar’da il Teşkilatı ve Genel Merkez’in çabaları sonucu bu kez tek listeli seçimlerin yapılması için bir süredir çalışma yürütülüyordu.
Bir dönem Pazar'dan AK Parti İl Genel Meclisi üyeliği görevinde bulunan Mali Müşavir, Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, son belediye başkanlığı seçimlerinde de aday adayı olmuştu.

İnce, Pazar’da AK Parti’yi en iyi şekilde temsil edecek güçlü bir liste oluşturacaklarını ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde kongreye hazırlık yapacaklarını söyledi.
NOT;Gelişen olaylar karşısında mevcut İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu ise şu ana kadar hiçbir açıklamada bulunmadı.

Anahtar Kelimeler:
LÜTFÜ KOBAL
6.11.2014 00:08:07
yakişir.... hayirli olsun.... ak partinin en güzel yaptığı iş.... tabi nurettin beye milletvekillik yakışırdı.olsun oda olur inşallah....pazar için evet diyorum.....

pazar halki
8.11.2014 21:58:58
2014 cuma 17:28 pazar halk sizin gibi doğru,dürüst,efendi,saygili bir başkan pazara ne geldi ne gelecek bir tayyip bir siz sabri bey allaha emanet ol sevgilerle

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI