PAZAR AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AYDOĞDU VEDAYA HAZIRLANIYOR. KADIN KOLLARINA PLAKET VERDİ.

Rize-Pazar Ak Parti İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu ilçe başkanlığı yaptığı sürece kendisine her türlü desteği veren Kadın Kolları ile Parti binasında kahvaltı yaptı. Ardından çalışmalarından dolayı Kadın Kolları adına Başkan G?

SİYASET 12.11.2014 13:22:41 513 1
PAZAR AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AYDOĞDU VEDAYA HAZIRLANIYOR. KADIN KOLLARINA PLAKET VERDİ.
Sabri Aydoğdu yaptığı açıklamalarda “Çok değerli gençlik kollarındaki arkadaşlarım ve ana kademe kadın kolları başkanım ve yönetim kurulu üyelerim. Değerli Ak Partili arkadaşlarım bu kahvaltı toplantısına hoş geldiniz. Bu toplantımız inşallah önümüzdeki günlerde hayırlara vesile olur. Önümüzdeki sürece ışık tutar. Bu toplantıya Belediye Başkanımız da katılacaktı. Misafirleri olduğundan şu an aramızda olamadı, işi biterse ilerleyen saatte bizimle birlikte olacak. Yeni adayımız Nurettin İnce Arkadaşımızın da cenazesi olduğunda Trabzon’a gitmek zorunda olduğundan katılamadı. Biz birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Gerçekten Pazar’da Belediye başkanlığı seçimlerinde olsun, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olsun damgayı vuran bir ekip burada bulunuyor. Gençlik kollarının da bir kısmı ile çok güzel çalışmalar yaptık. Hatta 2 veya 3 kişi hariç hepsinden son derece memnunum. O gençler benim bildiğim kadar Cumhurbaşkanımızın söylediği gençlerdir. Yani Ak Gençliktir. Geleceğe damga vuracak gençlerdir. Şu anda yanımda bulunan Hızır Çatan kardeşim onlardan biridir. Allah onların sayısını artırsın. Bir iki gencimizi yanlış yönlendirdiler. Bize de sıkıntı verdiler ama hiç önemli değildir. Biz her zaman şunu dedik. Burada kim olursa olsun Ak Parti İlçe Başkanına sahip çıkın. Yarın bir başkası gelir ona da sahip çıkın dedik. Biz bu şekilde söylememize rağmen yine de dışarıdan çomak sokarak bu gençlerimizin kafasını çeldiler. Onlarında cahillik yaptıklarını düşünüyorum. İnşallah onlarda düzelir ve tekrar aramıza katılırlar. Önümüzdeki sürece bakacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde yetmiş beş bekliyorduk ama yüzde yetmiş oldu. Olsun tabi. Hep birlikte önümüzdeki günlerde daha iyi çalışacağımızı düşünüyorum.
 
NURETTİN İNCE İSMİNİ BEN VERDİM.
Nurettin ince ismini ben verdim. Bunun yanında iki arkadaşın daha ismini verdim. Ben Pazar’a daha iyi hizmet edecek olan arkadaşların isimlerini verdim. Pazar’da daha fazla zarar görmeyelim. Hizmetler devam etsin diyerek ten Nurettin İnce ismini verdim. Tercihi de o yönde kullandılar. Ve bu yeni adayımızın da arkasında duracağız. Çünkü Pazar’da tek aday’la seçime gidileceği yönünde karar alındı.
 
PAZARA HİZMETLERİMİZ
Pazar’da İmam Hatip kompleksinin yapılmasında Özel teşebbüsün bulunmasına sevindik. Emine Erdoğan'ın vakıf başkanlığı yaptığı vakıf üyesi ile biz burada bizzat kendisi ile görüştük. Burada iki derslik anaokulu yaptılar. Onlarla ikili ilişkilerimizi kullanarak Bakanımıza sunduk. Başbakanımıza verecektik Ogün grup toplantısını iptal etmişti. O yüzden bakanımıza sunduk. Bakanımız değerlendirdi. Sağ olsun. Bunun dışında iki adet spor kompleksinin yapımını bakanımız teyit etti. Şu an iki Spor kompleksi olacak; birisi Necat Sağbaş okulunun yanında, diğeri ise TOKİ konutları yanındaki Endüstri Meslek Lisesi civarında yapılacak.Bunların en yakın zamanında ihalesi yapılıp yapımına başlanacaktır.başlanacaktır. Çaykur Genel Müdürümüz ile görüşerek Çay Fabrikalarının bulunduğu yerden kaldırılıp,orada beş yıldızlı rezidans otel yapılacak olmasına vesile olduk.İnşallah oda gerçekleştirilecek.Bu proje  Cumhurbaşkanımıza da sunuldu.Kendisi de teyit etmiştir.Bunu bizzat vekillerimizle konuşmalarımızda da şahidim.

Pazar’da birlik içinde hareket edeceğiz.Bu işlere vesile olduğumuzdan çok mutluyuz.İnşallah bunlar gerçekleşir ve Pazarımız bunlarla kazanım sağlar.Sağlıkla ilgili Halk Eğitimin yanında tek tip projeli yeni bir sağlık merkezi için da çalışma yapıyoruz.Bunu da kazandırabilirsek  çok mutlu olacağız.Sayın vekillerimizle görüşerek bununda öncülüğünü yaptık.En kısa zamanda temelleri  atılacak.

En son Gençlik ve Spor Bakanımıza bir sunum yaptık.Belediye başkanımızla birlikte projeyi bakanımıza sunduk.Spor salonun yanında yeni bir gençlik merkezinin yapılmasını talep ettik, inşallah onu da gerçekleştirdiğimiz de tek bir işimiz kalıyor.Deniz dolgusu ve kentsel dönüşüm projesi.Kentsel dönüşümü vekilimiz Hasan Karal çok istiyor.Belediyemizin de bu konu ile ilgili çalışması var.Biraz gecikti.Önümüzdeki süreçte yine bende içinde olacağım ve partimizin bu güzel yatırımları için çalışmalarına katılacağım.Yeni seçilen arkadaşımızın yanında olup kentsel dönüşümüm yapılmasında birlikte çalışacağız.

Deniz dolgusunun yapılmasında ne gerekiyorsa onun yapılmasına yardımcı olacağım.Biz İlçe Belediye başkanımız, Kaymakamımız STK’lar devamlı takipteyiz.Bir de Havaalanı yapıldığına Pazarımız daha da büyüyecek ve önü açılacaktır.İşsizlik için önümüzdeki süreçte Çaykur 5 bin işçi alacağını duyurmuştu.Umarım gerçekleşir.Bu konu Cumhurbaşkanlığımıza da sunulduğunu biliyorum.biliyorum. Çaykur Genel Müdürümüz de bu konuyu takip ediyor.Bu yatırımlarla Rize ve ilçelerinin tümü kazanım sağlayacaktır.Bu yatırımların hepsinin takipçisi olacağız.Yeni arkadaşımıza destek vererek bu işleri gerçekleştireceğiz.Hepimiz birlik olduğumuzda daha da iyi hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum.Ayrı gayriliği Pazar yaşadı ve bundan da zarar gördük.Hepinize bu kahvaltıya katıldığınız dan dolayı teşekkür ediyorum.Birlikte çalıştığımız kadın kollarımıza çalışmalarından dolayı plaket vermeyi uygun gördüm.Hepinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.  

   
  

Anahtar Kelimeler:
munzur
12.11.2014 21:55:42
bu partide sadece kadın kolumu var sayın başkan hani geçlik kolları hani köy başkanların

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı