Pazar AK Parti Gençlik Kolları Meclis Üyesi Adayını tanıttı

2014 yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi olan Hızır Çatan, AK Parti Pazar Gençlik Kollarını temsil edecek.

SİYASET 22.02.2014 18:25:38 39 2
Pazar AK Parti Gençlik Kolları Meclis Üyesi Adayını tanıttı
Çatan, yaptığı açıklamada, hizmet ettiği Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Pazar Belediyesi için meclis üyesi olarak gösterilmiş olmaktan onur duyduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
“Öncelikle bu adaylığı bana kazandıran, biz gençlerin önünü açan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerlendirme sürecinde beni göreve laik gören İl Başkanım Hikmet Ayar beye, İl Gençlik Kolları Başkanım Abdülkerim Yazıcı’ ya İlçe Başkanım Sabri Aydoğdu ve ilçe yönetimine aynı zamanda benden desteklerini esirgemeyen İlçe Gençlik kolları başkanım ve yönetimindeki arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım. Önemli bir noktanın altını çizmek isterim. AK Parti İlçe Başkanımızın vermiş olduğu bu değeri tek başıma sahiplenemem. Pazar’da aday olan Hızır Çatan bir temsildir. Pazar’da yaşayan tüm genç kardeşlerimiz benimle işaret edilmiştir. Biz gençlerin de belediyenin işleyişinde söz hakkına sahip olduğumuzu, Belediyede bizim dilimizden anlayacak birinin bulunacağının işaretidir. Tüm kardeşlerimden, arkadaşlarımdan bunu anlamalarını ve beni desteklemelerini bekliyorum. Şu saatten sonra tüm sorunları ve talepleri dinlemeye açık olduğumun siz güzide basın temsilcilerimiz önünde bildirmek isterim.”



GENÇLİK NEDEN AK SİYASETİ TERCİH EDİYOR

AK Parti Gençli Kolları Başkanı Oruç Halis Barış ise yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
“Genç kardeşlerime seslenmek istiyorum. Anne babanız veya büyüklerinizin ağzında pelesenk olmuş şu söylemi hatırlıyor musunuz? 
-Ben senin iyiliğini düşündüğüm için bunları yapıyorum.
Veyahut da;
- Çocuğum için ev aldım, araba aldım şu dershaneye gönderdim. Her şeyi çocuğumuz için yapıyoruz. 
Diyen büyüklerimizi hatırlamanızı isterim. 
İnsan belli bir yaştan sonra kendi için değil evlatları yani geleceği için yaşar. Ve kendilerini geliştirmeleri için sorumluluk verir, ‘bir işin ucundan tutmasını’ ister. Bunu en iyi bilen; Milletin Partisi Olan Partimiz Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Genel Başkanı, davamızın lideri, tüm dünyada mitinglerle karşılaşan uzun adam Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘dır. Geleceğe yatırım yaptığını; gerek Yönetim Kurullarında, TBMM’de gerek belediyelerde gençlere yer vererek en iyi şekilde göstermektedir. Gençleri sadece mitinglere dolgu malzemesi, bayrak flama asacak ve angarya işlere koşuşturmaya yarayacağını düşünen zihniyeti yıkıp. Hakkettiği değeri veren ve geleceği inşa eden bir partide yer aldığım için Rabbime Hamd-ü Senalar olsun. Ve Hızır Çatan kardeşim gibi bende aynı çağrıda bulunuyorum. Biz gençlere verilen değere Pazarlı genç kardeşlerimizden, ağabeylerimizden ve analarımızdan sahip çıkmasını istiyoruz. Çatan, gençlerin meclisteki sesi, sizin kardeşiniz ve sizin çocuğunuzun meclisteki temsilidir.” 



HIZIR ÇATAN KİMDİR?

2014 Yerel seçimlerinde gençleri temsil etmek üzere Pazar AK Parti 8. Sıradan Meclis üyesi Adayı Hızır Çatan, 11 Mayıs 1985 Pazar doğumlu. İlk ve Orta öğrenimini Hatay İskenderun ilçesinde tamamlamış. Liseyi Rize Ticaret Lisesinde okuduktan sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Muhasebe bölümü ile eğitim hayatını tamamladı. Vatani görevini tamamladıktan sonra iş hayatına atılan Çatan; Pazar Aras Kargoda Şube Müdürlüğü yaptı, şuanda Pazar Lipton çay fabrikasında Eksperlik görevine devam eden Çatan, aynı zamanda Ardeşen Gücü SK ‘de amatör futbol hayatına Takım Kaptanı olarak devam etmektedir. 

Anahtar Kelimeler:
kani taşkın
24.02.2014 18:44:19
hızır kardeşım belediye meclıs adayı olmana sevindim inşallah hakettigin yerlere geleceksin şimdiden başarılar.

M.civelek
25.02.2014 09:30:19
durmak yok yola dewam...

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI