PAZAR AK PARTİ ESKİ İLE YENİYİ BULUŞTURDU.

PAZAR AK PARTİ İLÇE BİNASINDA YAPILAN DAYANIŞMA KAHVALTISINA GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE GÖREV ALANLAR KATILDI.

SİYASET 14.01.2014 14:40:40 65 0
PAZAR AK PARTİ ESKİ İLE YENİYİ BULUŞTURDU.

Naci GÜVEN

İlçe binasında düzenlenen kahvaltıya AK Parti İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu ile yönetimi, gençlik kolları ve önceki dönemlerde görev almış teşkilat mensupları katıldı.

Aydoğdu, kahvaltının amacının kaynaşmak olduğunu kaydederek, “kahvaltı bahane sobet oldukça şahane” misali toplandıklarını söyledi.

Kahvaltının ardından konuşan ilçe başkanı Aydoğdu,

İlçe yönetimi olarak çalışmalarını ciddi olarak her alanda sürdürdüklerini ifade ederek, “Yeni atandığım başkanlık görevimi teşkilat yönetimim ile ilçenin her bölgesini temsil etme yeteneğine sahibiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde çıtamızı daha yukarı çekerek çalışacağız. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarımız fedakarca çalışmaktadırlar. Biz AK Parti için, bunun için buradayız” dedi.

Aydoğdu, teşkilatın bir aile olduğunu beraber her yolda yürüdüklerini belirterek, “Yönetimde olmak veya olmamak önemli değil, birlikte çalışacağız.

Önemli olan AK Partili olmak ve Başbakanımıza yakışır nefer olmak.

İlçemizi önümüzdeki yerel seçimde üzerine 1-2 puan daha koyarak AK Partili olan belediyemizi tekrar aynı şekilde bu hizmeti Pazar’ımıza sunmak amacımız.

Bunu hep birlikte yapacağımıza inanıyorum. İlçemizde 8 tane aday adayımız var. Rabbim bir tanesini nasip edecek. Hangisi hayırlı ise o gelsin, bizim aday seçecek lüksümüz yok. Biz aday ayırımı yapmayacağız. Adayımız belirlenince biz onun askerleri olacağız.

Her türlü platformda gece gündüz çalışacağız. Biz AK Parti’nin neferiyiz. Başbakanımızın arkasındayız” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı