Pazar Ak Parti Cumhuriyet Mahallesinde Vatandaşları Dinledi.

Pazar Ak Parti Cumhuriyet Mahallesinde Vatandaşları Dinledi.

SİYASET 13.03.2020 10:34:55 57 0
Pazar Ak Parti Cumhuriyet Mahallesinde Vatandaşları Dinledi.

Cevahir TOPALOĞLU

PAZAR-Ak parti Pazar ilçe başkanı Adem Yıldız, Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Güneş ve beraberindekiler ile birlikte, mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor.

Heyet akşam Pazar Cumhuriyet(Taptopi) Mahallesine konuk oldular.

Cumhuriyet mahallesi sakinleri ile bir araya gelindi. Evde Soba başında yapılan sıcak sohbette vatandaşların sıkıntı ve taleplerine dinleyen Ak parti Pazar İlçe başkanı Adem Yıldız ve Başkan Yardımcısı Dursun Güneş ,“her mahallede olduğu gibi Cumhuriyet Mahallesi'ne de de ihtiyaç duyulan hizmetlerin Belediye imkanları dahilinde devam ettiğini” ifade ettiler.

Gerçekleştirilen Ziyarete, Ak parti Pazar ilçe başkanı Adem Yıldız, Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Güneş’in yanı sıra Ak parti ilçe yönetim kurulu üyeleri Yusuf Yıldırım, Hamza Kandemir, Belediye Meclis Üyeleri Leyla Veyisoğlu ve Mustafa Kurt, il genel meclis üyesi Recep Üst , Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Recep Ali Köseoğlu ve Mahalle halkı Katıldı.

“Pazar 'da merkezden en uç noktaya kadar Belediyenin sorumluluk alanındaki 12 mahallenin tamamına hizmet götürdüklerini dile getiren” Belediye Başkan yardımcısı Güneş, 'Gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarımızla iç içe olarak onları yönetime dahil ediyoruz. Demokratik bir yönetim anlayışını uygulamış oluyoruz. Ziyaretlerde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, arzularını, taleplerini yerinde tespit edip, meseleleri çözme noktasında kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan bize gelen taleplerin notlarını alıyoruz ve çözüme kavuşturuyoruz. Pazar'da merkezden en uç noktaya kadar sorumluluk alanımızdaki 12 mahallemizin tamamına hizmet götürüyoruz. Mahalle sakinlerimizin taleplerini dikkate alarak hizmetlerimize devam edeceğiz' dedi.

Cumhuriyet mahallesi Muhtarı Recep Ali Köseoğlu; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı gelen heyete teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI