ÖRGÜTLENMEYE DEVAM EDİYOR

Yeniden Refah Partisi Artvin İl Başkanlığı tarafından Kemalpaşa İlçe Başkanlığına atanan Onur Yazıcı’ya görev belgesi İl Başkanı Talip Sücü tarafından verildi.

SİYASET 14.01.2021 13:41:10 22 1
ÖRGÜTLENMEYE DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA- Yeniden Refah Partisi Artvin İl Başkanlığı tarafından Kemalpaşa İlçe Başkanlığına atanan Onur Yazıcı’ya görev belgesi İl Başkanı Talip Sücü tarafından verildi.

İl Başkanı Talip Sücü, Kemalpaşa İlçe Başkanlığında düzenlenen bir etkinlikle belgeyi verirken yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Zeki çalışkan haksızlığa tahammülü olmayan haklının Yanında duran baskıdan ayrımcılıktan uzak insana insan olduğu için değer verilmesini isteyen ve bu uğurda mücadele eden Başkanımız Onur Yazıcı, Kemalpaşa ilçe halkına hayırlı olsun.

“Ne sağdayız ne solda hak yoldayız hak yolda”

Güçlü olanın haklı değil haklı olanın güçlü sayıldığı düzen için Yeniden Refah Partisidir. Üretim yapacağız, Arabalar- uçaklar- telefonlar üreteceğiz. Dışa bağımlı olmaktan kurtulacağız bilim yolunda zirveye yürüyüp bayrağı burca asacağız.

Mustafa Kemal Atatürk yaşasaydı milli görüşçü olurdu, çünkü onun ilkeleri kimseye mahkûm olmamak için fabrikalar açmak ve üretim yapmaktı. Bizde kimseye mahkûm olmamak için fabrikalar açıp üreteceğiz.

Artvin’de örgütlenme çalışmalarında her geçen gün önemli yol alıyoruz. Kemalpaşa’da partimizi iddialı bir noktaya taşıyacağına inandığımız Onur Başkana yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Pınar çelik
14.01.2021 15:30:33
Hayırlı olsun

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı