ÖDP Neden SOL Parti Oldu.

Sol Parti Pazar İlçe Örgütünün yeni hizmet binası eski ÖDP Genel Başkanı Alper TAŞ’ın katılımı ile düzenlenen törenle açıldı.

SİYASET 5.03.2020 19:23:58 309 0
ÖDP Neden SOL Parti Oldu.

ÖDP' nin 22 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşen 8. Olağanüstü Kurultayı'nda partinin isminin değiştirilmesine dair alınan tüzük değişikliği kararıyla adını değiştiren SOL PARTİ Rize Pazar İlçe binasının açılışını yaptı.

Sol Parti Pazar İlçe Örgütünün yeni hizmet binası eski ÖDP Genel Başkanı Alper TAŞ’ın katılımı ile düzenlenen törenle açıldı.

SOL PARTİ Pazar İlçe Örgütünün Açılışına, Pazar CHP Teşkilatı, Pazar ADD Başkan ve Üyeleri, DİSK Tek Gıda İş Temsilcileri, Sol Parti Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) 8. Olağanüstü Kongresi'nde, partinin ismi 'Sol Parti' olarak değiştirilmesinin ardından Pazarlı ÖDP eski eş Başkanı Alper Taş’ında katılımıyla Belediye İş Hanı, Çarşıbaşı Mevkiinde Sol Parti Pazar İlçe Örgütünün yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Sol Parti Pazar İlçe Örgütünün yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Metin Posta, “Sol Parti adı altında bundan sonra ilçemizin ve bölgemizin sorunlarına sahip çıkacağız. Bu ay içerisinde 28 Mart’ta yapacağımız Pazar İlçe kongremizde yeni arkadaşlarımızla yeni mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.

Dünyadaki ve Türkiye'deki gelişmelerin kendilerini isim değişikliğine ittiğini ifade eden Taş, 'Dünyanın ve Türkiye'nin sol bir programa ve çözüme ihtiyacı var. İsim değişikliğiyle başladık. Bundan sonraki süreçte programımızı da yenileyerek Türkiye'nin sol ihtiyacına yanıt vermek için kendimizi yeniliyoruz.' diye konuştu.

Açılışın ardından Sol Atölyelerin ilk oturumunun da güncel siyasi gelişmeler üzerine gerçekleştiren tartışmalar sohbetine geçildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI